TuTo Esports - toinen luku
28.5.2021 10:14 Uutiset / Jaoston pääsivusto

TuTo Esports - toinen luku

Edellisen kauden pettymys oli jo unohdettu, kun Toverit saapui tauolta takaisin harjoittelemaan kohti uutta ECL12-turnausta. NHL Gamerissakin nähtiin uudistusta kun, sinne lyötiin uusi sarja - CORE. Nykyisin sarjat ovat siis kovimmasta lohkosta heikompiin: ELITE, PRO, LITE, CORE sekä NEO.

TuTo Esportsin ei tarvinnut aloittaa karsinnoista, vaan suora paikka Liteen tarjoutui aika nopeasti. Tämä oli upea juttu, koska uusien sarjojen myötä myös joukkuemäärä Litessä pienentyi, mikä tarkoittaa tämän sarjan tason nousua.

Uusia pelaajia tuli TuTo Esportsiin, kuten lupasimmekin. Joukkue on nyt koottu pelaajista, jotka tulevat toimeen toistensa kanssa niin hävityn kuin voitetunkin pelin jälkeen. Pelaamaan on aina oikein mukava tulla, kun tietää, että hyvää juttua lentää aina ensimmäisestä pelistä viimeiseen. Uusi kokoonpano nähtävillä tämän jutun otsikkokuvassa.

Kausi pärähti käyntiin TuTon osalta toukokuun 9. päivänä ja siitä onkin nyt tultu 8 vastustajan verran eteenpäin. Kasassa on siis 16 peliä, koska jokaista vastustajaa vastaan pelataan totutusti aina koti- ja vierasottelu. Saldona näistä on 22 pistettä (8 x 2p voittoa, 2 x 0p häviö ja 6 x 1p häviö jatkoajalla). Ottelukohtainen pistekeskiarvo on siis 1,38, jota kapteenisto pitää varsin mallikkaana ja paikka pudotuspeleissä on täysin saavutettavissa.

ECL12-turnauksen runkosarja jatkuu 9.6. saakka. Tulethan katsomaan pelejämme ”paikan päälle” Twitch-striimiimme Twitch.tv/tuto_esports. Löydät meidät myös Twitteristä ja Instagramista @tutoesports.

ECL12-turnauksen otteluohjelmat, tulokset ja sarjataulukot löydät tutusti osoitteesta nhlgamer.com.


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat