Uusi sarja - entistä vahvempi TuTo Esports
17.11.2020 9:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Uusi sarja - entistä vahvempi TuTo Esports

Kaikki NHL-pelisarjaa pelaavat tietävät, että syksy tuo mukanaan pudonneiden lehtien lisäksi uuden NHL-pelin. Myös TuTo Esports kävi syksyn myötä uuden pelin kimppuun, toki hieman myöhempään kuin normaalisti. Tästä ei tosin voi syyttää peliyhtiötä, vaan vallitsevaa korona-aikaa, joka lykkäsi myös pelin julkaisupäivää hieman normaalia myöhemmäksi.

Perjantaina 16.10. kaikilla TuTo Esportsin pelaajilla oli kuitenkin jo uusi peli hallussa. Samaisena viikonloppuna TuTo Esports (Samzoni, Fobba71, Tumpp1A, Riksaboy, Niketys) järjestikin Turussa uuden pelin merkeissä ”Lanit”, johon saimme hienosti puolet joukkueesta paikalle.

Uuden pelin myötä myös tietyt ominaisuudet saattavat muuttua ja yleensä muuttuvatkin ja niitä ollaankin nyt harjoiteltu sekä yksilöinä että joukkueena.

- Joka päivä yritetään viedä peliä eteenpäin niin joukkueena kuin yksilönä, tuumaa joukkueen uusi varakapteeni Janne ”K31jj0” Matilainen.

- Uusi ECL (European Champions League) on jo ovella (alkamispäivä 17.11.) ja töitä tehdään joka päivä, jotta saisimme pelin täydelliseen kuntoon ennen ison turnauksen alkua ja olisimme vuodenvaihteen jälkeen turnauksen päätyttyä siinä tavoitteessa mitä joukkue on asettanut eli nousu seuraavaan sarjaan (Lite --> PRO).

TuTon pelillisestä käsikirjasta huolehtii yleensä kapteenisto, mutta Tumpp1A ja Riksaboy löydettiin (viikonlopun) aikana vapaasta harjoittelusta miettimässä miten peliä saataisiin vielä paremmaksi. Miehet olivatkin yksimielisesti sitä mieltä, että jos meinataan nousua tehdä niin taustatyö ja harjoittelu täytyy tehdä tarkasti.

Joukkue voi huokaista helpotuksesta sen suhteen, että lähtijöitä ei SM-kisojen jälkeen ollut kuin maalivahtiosastollamme ja sinnekin saatiin off seasonin aikana hankittua uutta muuria tilalle. Näin ollen pitkäjänteinen työ samalla kokoonpanolla helpottaa työskentelyä myös tulevassa turnauksessa. Myös hyökkäykseen hankittiin yhden miehen verran taustavoimaa ja vuoden vaihteen aikana saamme myös yhden puolustajistamme takaisin armeijan harmaista. Näin ollen kaikki palasemme ovat siis käytössä hyvinkin pian.

Kaikki TuTo Esportsin ottelut striimataaan suorana lähetyksenä suoratoistopalvelu Twitchin kautta osoitteessa twitch.tv/tuto_esports.

Kausi alkaa 17.11. ja joukkueen kapteeni Sami ”Samzoni” Lehtonen toivookin, että mahdollisimman moni löytäisi otteluiden äärelle.

Ottelutuloksia ja sarjataulukkoa voi tsekkailla osoitteesta nhlgamer.com: sivun ylälaidasta valikko "Leagues" ja edelleen "ECL 11 LITE" .

Myös seuraamalla TuTo Esportsin Twitteriä ja Instagramia @tutoesports pysyy tilanteen tasalla.

TULE, NÄE JA KOE.

#kaupunginvärikkäintälätkää



   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat