Ruisrock järjestetään vihdoin kahden vuoden tauon jälkeen!
Musiikkifestarit valtaavat Ruissalon 8.-10.7.2022. 
Ilmoittaudu pian mukaan talkoolaiseksi. 

Talkoolaisena pääset osaksi upeaa festaritunnelmaa ja saat ikimuistoisia kokemuksia! Samalla saat kerättyä rahaa joukkueellesi/seurallesi. Liity mukaan talkootiimiin!

Milloin? Missä?

Ruisrock järjestetään Ruissalossa 8.-10.7.2020. Osa tehtävistä sijoittuu myös festareita edeltäviin päiviin sekä niiden jälkeisiin päiviin.

Mitä?

TuTo hoitaa seuraavia tehtäviä Ruisrockissa: Ruoka- ja anniskelutarjoilu, järjestyksenvalvonta, lavojen rakennus ja purku, roudaus festareiden aikana, hygienia ja kierrätys, pullojen keräys ja siisteys (joukkueelle), majoituskoulut

Mitä korvaukseksi?

Henkilökohtainen kulkulupa, jolla pääsee festareille. Lisäksi tehtäväkohtaisesti määräytyvä korvaus, joka maksetaan vapaasti valittavalle joukkueelle/seuralle. Lisäksi talkoolainen saa ruoan ja tarvittavat asusteet.

Mihin sitoudun?

Talkoolainen sitoutuu tekemään kaksi 7,5 tunnin vuoroa. Toki enemmänkin saa tehdä! Useimpiin tehtäviin on 18 vuoden ikävaatimusTERVETULOA RUISROCKIN KOULUMAJOITUKSEEN! TÄYTÄTHÄN LOMAKKEEN HUOLELLA, JOTTA MAJOITUSTIEDOT TULEVAT OIKEIN.

VARAUKSEN JÄLKEEN SINULLE LÄHETETÄÄN VARAUSVAHVISTUS NOIN VIIKON SISÄLLÄ, JOSSA LISÄTIETOJA JA OHJEET VARAUKSEN MAKSAMISEEN.

Ryhmävarausta tehdessä, riittää kun täytätte yhden lomakkeen. Merkitkää kaikkien majoitukseen osallistuvien nimet lomakkeen: "Mukanani majoitukseen osallistuu"-kohtaan.

Huomioittehan, että koronatilanteen vuoksi emme suosittele maksamaan varausta ennen kuin festivaalin järjestäminen sekä teidän osallistumisenne majoitukseen on varmistunut. 

Majoituskouluihin saattaa tulla vielä muutoksia, joten valitse kohteeksi koulu, johon toivot majoittuvasi. 

 Lomake sulkeutuu 26.06.2023 12.00
Jättämällä tietosi tämän lomakkeen kautta, olemme sinuun yhteydessä, kun seuralla on tarjota talkootöitä.
TuTo ry vuokraa valkoisia juhlatelttoja, jotka on helppo pystyttää nopeasti. Mukaan tulee myös seinät sekä painoja jalkojen tukemiseen. 

Telttojen nouto ja palautus: TuTo ry:n toimisto, Sepänkatu 5b, Turku.

Hinnasto:

4 x 6m / 160,00 € + alv / vrk
4 x 8m / 210,00 € + alv / vrk

Lisävuorokaudet 40-45 € + alv /vrk

Kysy tarjousta useamman teltan vuokrauksesta!

Lisätiedot:

toimisto@tuto.fi
puh. 02 2146 400


Maksamalla seuran jäsenmaksun tuet seuran arvojen mukaisen toiminnan ylläpitoa ja kehittämistä. Seuratoiminnassa mukana oleminen edellyttää seuran jäsenyyttä.

Jäsenmaksujen suuruudet vuonna 2020 ovat:

Nuorisojäsen (alle 15 vuotta, ei äänioikeutta): 20,00 euroa

Varsinainen jäsen (yli 15 vuotta) ja kannatusjäsen: 35,00 euroa

Ainaisjäsen: 200,00 euroa

Jäseneksi ottamisesta päättää seuran hallitus. Vuoden 2020 jäsenmaksut lähetetään helmikuusta 2020 alkaen. Lajikohtaisesti voidaan sopia myös muista aikatauluista.

Jäsenet saavat myös jäsenetuja. Ajankohtaisista jäseneduista ja -kampanjoista tiedotetaan erikseen sähköpostitse sekä muissa kanavissa.

Jäseneksi liitytään täyttämällä tämä lomake. Irtisanoutuminen tapahtuu kirjallisesti tai se astuu voimaan, jos henkilö ei ole maksanut jäsenmaksua kuuden (6) kuukauden kuluessa.

Jos et maksa jäsenmaksua suoraan verkkopalvelun kautta, voit tehdä sen myös tilisiirtona alla olevien ohjeiden mukaisesti:

Saaja: Turun Toverit ry, FI98 5710 0420 0769 78

Viesti: Oma nimi / Jäsenmaksu 2020