Kesän 2023 Ruisrock lähestyy - ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi NYT!

Ruisrock järjestetään tänä vuonna 7.-9.7. Ruissalossa. TuTolla on ollut jo vuosien ajan merkittävä rooli talkootyön tekijänä. 

Talkoolainen sitoutuu tekemään työtä kaksi (2) 7,5 tunnin vuoroa, eli yhteensä 15 tuntia. Nämä vuorot sijoittuvat kahdelle eri päivälle. Talkoolainen saa oman rannekkeen, jolla pääsee alueelle kaikkina päivinä, talkoopaidan sekä lämpimän ruoan ja välipaloja talkoopäivinä. Lisäksi joukkueelle maksetaan työstä talkookorvaus. 

Ilmoittaudu mukaan NYT! Tehtäviä löytyy varmasti jokaiselle 18 vuotta täyttäneelle. Järjestyksenvalvontatehtäviin ei vaadita korttia, mutta ilmoitathan, jos sinulta sellainen löytyy.

TERVETULOA RUISROCKIN KOULUMAJOITUKSEEN! TÄYTÄTHÄN LOMAKKEEN HUOLELLA, JOTTA MAJOITUSTIEDOT TULEVAT OIKEIN.

VARAUKSEN JÄLKEEN SINULLE LÄHETETÄÄN VARAUSVAHVISTUS NOIN VIIKON SISÄLLÄ, JOSSA ON LISÄTIETOJA JA OHJEET VARAUKSEN MAKSAMISEEN.

Ryhmävarausta tehdessä, riittää kun täytätte vain yhden lomakkeen. Merkitkää kaikkien majoitukseen osallistuvien henkilöiden etu- ja sukunimet lomakkeen: "Mukanani majoitukseen osallistuu"-kohtaan.

Huomioittehan, että emme suosittele maksamaan varausta ennen kuin teidän osallistumisenne majoitukseen varmistuu. 

Majoituskouluihin saattaa tulla vielä muutoksia, joten valitse kohteeksi koulu, johon toivot majoittuvasi. 
TuTo ry vuokraa valkoisia juhlatelttoja, jotka on helppo pystyttää nopeasti. Mukaan tulee myös seinät sekä painoja jalkojen tukemiseen. 

Telttojen nouto ja palautus: TuTo ry:n toimisto, Sepänkatu 5b, Turku.

Hinnasto:

4 x 6m / 160,00 € + alv / vrk
4 x 8m / 210,00 € + alv / vrk

Lisävuorokaudet 40-45 € + alv /vrk

Kysy tarjousta useamman teltan vuokrauksesta!

Lisätiedot:

toimisto@tuto.fi
puh. 02 2146 400