HAMARA MMA -vapaaottelutapahtuma valtaa Kupittaan Palloiluhallin 11.11.2023!
SeuraJulkaistu: 07.11.2023 12.35

HAMARA MMA -vapaaottelutapahtuma valtaa Kupittaan Palloiluhallin 11.11.2023!

Vapaaottelu on yksi maailman nopeimmin suosiotaan kasvattavista lajeista, eikä ihme. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla urheilun ja viihteen. Nykyiset vapaaottelijat ovat huippuatleetteja, jotka hallitsevat hyvin ottelemisen jokaisen osa-alueen.

Vapaaottelulla on Turussa vahvat perinteet - Suomen ja koko Pohjoismaiden ensimmäinen vapaaottelutapahtuma järjestettiin Turussa vuonna 1998 ja käytännössä koko suomalaisen vapaaottelun juuret ovat Turussa. Usempana vuonna Turussa ei kuitenkaan järjestetty ottelutapahtumia, joita niin paikalliset ottelijat kuin yleisökin kovasti kaipasivat.

Idea Hamara MMA:sta, paikallisesta turkulaisesta ottelutapahtumia järjestävästä organisaatiosta syntyi jo 2021, jolloin tarkoitus oli järjestää ensimmäinen tapahtuma. Organisaation perustajia ovat Mika Kuronen, joka on otellut pitkään niin painissa kuin vapaaottelussakin sekä Lassi Maunila, jolla on puolestaan pitkä kokemus kamppailutapahtumien järjestämisestä. Mika halusi ottelemaan kotiyleisön eteen ja Lassi puolestaan palauttaa Turun takaisin vapaaottelutapahtumien kartalle ansaitsemalleen paikalle. Alkumetreiltä lähtien myös Turun Toverit on ollut tiiviisti mukana Sini Nikusen johdolla. Kolmanteen tapahtumaan organisaatiota kasvatettiin ja mukaan hyppäsivät myös Jali Kuronen sekä Kim Grönlund.

Korona sotki ja siirsi tapahtumien järjestämistä alkuun useampaan otteeseen, mutta periksi ei annettu ja lopulta ensimmäinen tapahtuma näki päivänvalon 28.5.2022 ja toinen otteluilta järjestettiin 10.9.2022. Hamara MMA vol.3 rävähti käyntiin Turun Kupittaalla 6.5.2023 ja seuraava, vol. 4 otellaan 11.11.2023. Elokuussa 2023 järjestettiin myös Uittamon Paviljongilla ulkoilmatapahtuma "Kesäillan pystytanssit".

Tapahtumissa noin puolet otteluista ovat olleet ammattilaisvapaaottelua, loput pystyotteluita sekä amatöörivapaaottelua. Tapahtumissa löytyy myös VIP-pöytiä sekä aitio-VIP -paikkoja.LIPUT ennakkoon: https://www.ticketmaster.fi/event/hamara-mma-vol-4...

Ovelta 50 euroa/kpl

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1