LähiTapiola palkitsi TuTon junioreita
SeuraJulkaistu: 27.06.2023 14.05

LähiTapiola palkitsi TuTon junioreita

LähiTapiola Varsinais-Suomi palkitsee keväisin TuTon junioriurheilijoita. Tänä keväänä stipendejä jaettiin junioreille, jotka ovat menneen kauden aikana innostaneet ja kannustaneet omalla esimerkillään, toimineet muita kohtaan reilusti sekä tuoneet joukkueisiinsa/ryhmiinsä erityistä iloa. Jaostot/joukkueet nimesivät ehdokkaitaan, joista LähiTapiolan raati valitsi palkittavat. On hienoa, kun yhteiskumppaninamme on samanlaiset arvot jakava taho.


Stipendeillä (150€ lahjakortti urheiluliikkeeseen) palkittiin:

Artturi Virkkunen - jääkiekko U15

Artturi on kovalla harjoittelulla ja työllä ansainnut pelipaikan AAA-joukkueessa. Artturi on aina hyvällä mielellä, ei hauku/kiusaa/moiti koskaan joukkuekavereita. Huonoinakin hetkinä häne tsemppaa niin itseään kuin kavereitakin.


Peppilotta Keinänen - ringette D

Peppilotta tuo iloa ja hyvää mieltä pelkällä läsnäolollaan. Hän on esimerkillinen kentällä uurastaja, joka antaa itsestään 100% panoksen jokaisessa pelissä.


Jayden Smart - jalkapallo P2009

Jayden on melkein aina läsnä kaikissa treeneissä ja hän on todella aktiivinen sekä treeneissä että peleissä ja antaa aina 100% itsestään. Hän on myös avulias ja luo hyvää henkeä joukkueeseen. Hän yrittää esim. järjestää kyytiä kaikille peleihin sekä yrittää järjestää varusteita. Hän rakastaa jalkapalloa ja TuToa ja työskentelee kovasti lajin eteen.


Benjamin Bell - jääkiekko U8

Benkun näkee ja kuulee jo hallin parkkipaikalla. Hän tervehtii kaikki joukkuekaverit iloisella moilla. Kopissa hänellä on hyvä meininki päällä, kannustaa kavereita ja positiivinen hengen nostatus on tuttua. Benkku tsemppaa kavereita, niin kopissa kuin kaukalossakin. Treenien ja pelien jälkeenkin Benkulta kuulee pelikaverit kehuja hyvin tehdystä työstä. Syksyllä Benkku otti haasteen vastaan ja lähti harjoittelemaan kenttäpelaajasta maalivahdiksi. Maalissa Benkku loistaa, mutta tarvittaessa hänet saa helposti pelaamaan myös kentällä. Joustava kaveri siis. Valmentajalle Benkku on helppo valmennettava: kuuntelee ohjeet ja tekee ohjeiden mukaan. Asenne on aina kohdillaan: Aina hyvällä tuulella, aina pelaa täysillä. Sata lasissa ja antaa kaikkensa kentälle. Benkun positiivisuudesta ja taisteluasenteesta kertoo myös: "Kattokaa mulle tuli mustelma!" Ja pieni mies on tämänkin jälkeen täyttä hymyä.


Lisäksi erikoismainnalla (elokuvalipuilla) palkittiin: Kasper Aniszewski (2009, jääkiekko), Matias Saarinen (2008, jääkiekko), Neoh Engblom (2011, jääkiekko), Samuli Muurimaa (2009, jääkiekon Akatemia), Anton Georges (P2015, jalkapallo), Leon Imeri (P2016, jalkapallo), Aati Pakkala (2014, yleisurheilu), Nicklas Holmberg (2012, jääkiekko)

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1