TuTo-ilta Kupittaan palloiluhallissa
SeuraJulkaistu: 05.01.2023 22.00

TuTo-ilta Kupittaan palloiluhallissa

Kaikki paikalle kyenneet TuTon jalkapallo- ja jääkiekkojuniorit perheineen ja valmennusryhmineen kokoontuivat keskiviikkona 4.1. viettämään TuTo-iltaa Kupittaan palloiluhalliin. TuTo-perhe näytti voimansa kannustamalla keskiviikkoillan ottelussa TUTO Volleyn voittoon KyKy-Betsetistä. Katsojamäärä oli komeasti n. 800.

Ottelun toisella erätauolla palkittiin vuoden tutolainen, joka on henkilö, jonka Turun Toverit ry:n hallitus valitsee jaostojen antamien esitysten perusteella. Palkinnon saa joka vuosi henkilö, joka on erityisellä tavalla panostanut seuraan ja sen toimintaan.

Vuoden 2022 tutolaisena palkittiin juniorijalkapalloilun valmennuspäällikkö Doan Mirel. Kesällä 2021 alkaneen junioritoiminnan kantavana voimana ahkeroinut Mirel on rakentanut toimintaa vahvalla osaamisellaan ja hän on saanut ympärilleen osaavan ja ammattitaitoisen valmentajaringin.

Mireliä kuvattiin puheessa intohimoiseksi valmentajaksi, joka välittää lapsista ja heidän tarpeistaan. Hän heitti ilmoille hullun idean juniorijalkapalloilun elvyttämisestä TuTossa, mutta jo nyt harrastajia on kertynyt yli 150 ja määrät vain kasvavat. Kaikkien yhteisenä tavoitteena on työstää junnupolkua kohti edustusjoukkuetta, mikä osaltaan nostaa myös TuTon edustusjalkapallon tasoa.

Itse ottelussa TUTO Volley kairasi voiton KyKy-Betsetistä hurjan kannustuksen saattelemana erävoitoin 3–1 (25–21, 25–19, 19–25, 25–21). TuTo-illan myötä ottelun yleisömäärä oli kauden tähän astisista korkein ja tunnelma hallissa hieno. Tarkemman otteluraportin voit lukea tästä.

Toivottavasti TuTo-väki ja muutkin urheilun ystävät löytävät tiensä entistä useammin huippulentopallon pariin TUTO Volleyn otteluihin Kupittaan palloiluhallin hulppeisiin puitteisiin.

www.tutovolley.fi

IG @tutovolley


Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1