LähiTapiola Varsinais-Suomi jakoi stipendejä TuTon junioriharrastajille
2.3.2021 15:51 Uutiset / Seuran etusivu

LähiTapiola palkitsi junioriharrastajia reiluudesta ja motivoituneisuudesta.

TuTo ry:n ja LähiTapiola Varsinais-Suomen välistä yhteistyötä kannattelee vahvasti yhteinen arvopohja, jonka perusajatuksena on liikuntaharrastuksen mahdollistaminen kaikille lapsille. Konkreettisesti tämä näkyy muun muassa TuTo ry:n tukirahaston toiminnan tukemisena. Uusi LähiTapiola-stipendijärjestelmä taas sai alkunsa, kun mietittiin, miten pystyttäisiin parhaiten kannustamaan ja kiittämään niitä junioriharrastajia, jotka toimivat muita kohtaan reilusti, jaksavat pitää koko ryhmän motivaatiota yllä ja tuovat joukkueeseen tai lajiin erityistä iloa. Jaostoilta pyydettiin esityksiä stipendiehdokkaista. On selvää, että kaikki ehdotetut ovat erottuneet omassa ympäristössään ja ansaitsevat siksi kiitoksen. Urheiluliikelahjakorteilla (á 150,00 euroa) palkittavat valittiin lopulta LähiTapiola Varsinais-Suomen markkinointikoordinaattori Lotta Kanniston sekä TuTo ry:n toiminnanjohtaja Sini Paakkisen toimesta seuraavin perustein:

Saara-Ilona Anugwom (2006), yleisurheilu

Saara on tunnollinen, ahkera ja kuuliainen. Hän on myös kehittynyt. On hienoa, että kiinnostus yleisurheiluun on säilynyt ja hyvään käytökseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Mikko Räty (2009), paini

Mikko on reilu, iloinen ja auttavainen harjoittelukavereita ja valmentajia kohtaan. Hän on erittäin ahkera harjoittelija, joka kunnioittaa ja kuuntelee valmentajia sekä noudattaa ohjeita. Mikko on motivoitunut ja kehityskelpoinen painija.

Pyry Kallonen (2009), jääkiekko

Pyry harjoittelee ahkerasti ja kulkee treeneihin omatoimisesti kävellen tai pyörällä. Hän on erittäin kohtelias toimihenkilöitä sekä pelikavereitaan kohtaan. Harjoittelu on tuottanut tulosta ja Pyry on ottanut isoja kehitysaskeleita myös taitojen suhteen.

Lenni Vallin (2012), jääkiekko

Lennillä on positiivinen asenne ja pilkettä silmässä. Hän on oma-aloitteinen, hauska ja tunnollinen. Iloinen ja kehittynyt maalivahdinalku, joka on aina paikalla treeneissä.


Lisäksi erityismaininnan saivat Viivi Leppänen (yleisurheilu), Otto Laine (jääkiekko) ja Anton Vaajala (jääkiekko). Heidät LähiTapiola Varsinais-Suomi palkitsee tuotekassein.

Palkittaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat