YHTEISET ARVOT AIDON JA MONIPUOLISEN YHTEISTYÖN PERUSTANA
SeuraJulkaistu: 11.11.2020 00.00

YHTEISET ARVOT AIDON JA MONIPUOLISEN YHTEISTYÖN PERUSTANA

Kuvassa LähiTapiola Varsinais-Suomen liiketoimintajohtaja Raimo Rytö, TuTo ry:n valmennuspäällikkö Toni Arppe, TuTo ry:n toiminnanjohtaja Sini Paakkinen sekä LähiTapiola Varsinais-Suomen markkinointikoordinaattori Lotta Kannisto.

”Kuink mont euroo sais yhrest laitamainoksest?”

Seurasponsoreista ajatellaan usein, että yhteistyön perustana on sponsorin seuralle maksama summa vaikka laitamainosnäkyvyyttä vastaan. Ja useinhan tämä toteutuu näin tänäkin päivänä. LähiTapiola Varsinais-Suomen ja TuTo:n yhteistyökuvioita haluttiin kuitenkin yhteistuumin syventää ja tarkoituksenmukaistaa ja lopputuloksena on erittäin tyytyväiset kumppanit, kuten kuvastakin näkyy!

- Olemme käyneet läpi yhteistyömme rakennetta ja halunneet tehdä siitä todellista ja konkreettisempaa. Tosi ilahduttavaa on, että jaamme samat arvot ja olemme sitä kautta saaneet rakennettua yhteistyötä entistä monipuolisemmaksi, sanoo TuTo: n toiminnanjohtaja Sini Paakkinen.

Monipuolisuudella Sini Paakkinen tarkoittaa esimerkiksi heijastinliivilahjoituksia ja stipendejä, jotka ovat seuralle tosi iso ja konkreettinen asia. Tukirahaston kummeina LähiTapiola Varsinais-Suomi mahdollistaa seuran lasten ja nuorten palkitsemisen. Tämän palkitsemisen perusteena voi olla esimerkiksi, että nuori on ollut reilu kaveri muille.

Yhteistyö on keskittynyt pääosin lasten- ja nuorten liikuntaan. Joukkuelajeissa opetellaan lajitaitojen lisäksi jatkuvasti toimintaa ryhmässä. Opitaan ja opetellaan, että voitto ei aina ole tärkeintä vaan onnistuminen voi tulla muullakin tavalla. Liikunnallinen elämäntapa ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat molemmille osapuolille tärkeitä asioita ja siihen halutaan ihmisiä kannustaa.

-Olemme jo pitkään olleet TuTo ry:n tukena ja näin turkulaisena vakuutusyhtiönä meille on tosi luontevaa tehdä yhteistyötä turkulaisen seuran kanssa. On hienoa, että pystymme monin eri tavoin omalta osaltamme mahdollistamaan monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille ihmisille, toteaa LähiTapiola Varsinais-Suomen liiketoimintajohtaja Raimo Rytö.

Yksi tukimuodoista on sponsorointiyhteistyö. Se tarkoittaa, että jokaisella seuran jäsenellä on mahdollisuus kerätä rahaa joko seuralle tai joukkueelle oman valintansa mukaan. Uusi kotivakuutusasiakas kerryttää kassaa 40 eurolla. Mikäli on jo entuudestaan LähiTapiolan asiakas, voi varata ajan kartoituskäynnille. Sillä ansaitsee seuralle 20 euron tuen. Haluatko osallistua talkoisiin? Se onnistuu mainiosti jättämällä yhteystietosi tämän sivun vasemmassa kulmassa olevan ponnahdusikkunaan tai vaihtoehtoisesti tänne.

Teksti: Lotta Kannisto Kuva: Mika Leino