Kumppanuus LähiTapiolan kanssa mahdollistaa myös varainhankinnan
26.6.2020 12:44 Uutiset / Seuran etusivu

Kumppanuus LähiTapiolan kanssa mahdollistaa myös helpon varainhankinnan.

Elämänturvayhtiönä LähiTapiola Varsinais-Suomi haluaa auttaa asiakkaitaan elämään turvallisemmin, terveemmin ja menestymään myös taloudellisesti. Lasten ja nuorten terveyttä edistääkseen LähiTapiola tukee kymmeniä urheiluseuroja ja joukkueita Turun seudulla. LähiTapiola Varsinais-Suomi on myös TuTo:n pitkäaikainen kumppani. Yhteistyösopimuksemme perusteella LähiTapiola myöntää seuran joukkueille rahallista tukea perheiden vakuutusasiakkuuksista. Lue lisää alta ja lunasta etusi tästä linkistä!

Uudet asiakkaat: 40 euroa joukkueelle uudesta kotivakuutusasiakkaasta

Ottamalla kotivakuutuksen LähiTapiola Varsinais-Suomesta, LähiTapiola tukee haluamaasi TuTo:n joukkuetta tai vaihtoehtoisesti seuraa 40 eurolla.

Nykyiset asiakkaat: 20 euroa joukkueelle vakuutusturvan tarkastuksesta

Mikäli sinulla on jo kotivakuutus LähiTapiolassa, voit pyytää vakuutusturvan tarkastusta. LähiTapiola tukee joukkuetta tai vaihtoehtoisesti seuraa 20 eurolla jokaisesta toteutuneesta tapaamisesta. Etu on talouskohtainen (1 turvantarkastus / talous)

Tukisummat maksetaan joukkueille kerran vuodessa.

Haluatko edut käyttöösi? Jotta tuki voidaan maksaa, tulee nykyisten ja uusien asiakkaiden olla yhteydessä LähiTapiolaan TÄMÄN LINKIN kautta. Lomakkeen täytettyänne seuranne yhteyshenkilö LähiTapiolassa, edustaja Ville-Pekka Laiho, ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Kysy lisää Mika Leinolta (mika.leino@tuto.fi) tai Ville-Pekka Laiholta LähiTapiola Varsinais-Suomesta (puh. 045 231 9788 / ville-pekka.laiho@lahitapiola.fi).


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat