Ensitiedote
SeuraJulkaistu: 12.03.2020 00.00

Ensitiedote

Koronavirus vaikuttaa vahvasti myös urheiluseuran toimintaan. Seuraamme tilannetta ja tarkennamme ohjeistuksia tarpeen vaatiessa. TuTo ry antaa omaan toimintasisältöönsä liittyen seuraavat ensilinjaukset, joihin pyydetään suhtautumaan asian vaatimalla vakavuudella:

1. Jos lapsen lähipiirissä on havaittu mitään flunssaan liittyviä oireita, lapsen ei tule saapua harjoituksiin. Tilannetta seurataan ja lisäohjeistuksia ja rajauksia koskien harjoituksien järjestämistä annetaan tarpeen vaatiessa.

2. Lasta tulee ohjeistaa välttämään kontaktia myös osana harrastetoimintaa.

3. Lasta tulee ohjeistaa entistä tarkempaan käsihygieniaan.

4. Seura tiedottaa tilanteen vaikutuksista kotimaan turnauksiin ja kilpailuihin heti, kun tarkemmat ohjeistukset on saatu. Kuitenkin esimerkiksi TuTon seuraristeily toukokuussa on jo nyt peruttu.

5. Kansainvälisiin turnauksiin ja kilpailuihin ei tule nykyisen tiedon valossa osallistua. Tilannetta seurataan.

6. Mahdollisista koronavirusepäilyistä ja -tartunnoista tulee ilmoittaa seuran toiminnanjohtaja Sini Paakkiselle (0403505427), jotta tarvittaviin toimenpiteisiin on mahdollista ryhtyä mahdollisimman pikaisesti.

Tilanne on hyvin hankala jo koko yhteiskunnan tasolla. Pyrimme tiedottamaan omaan toimintaamme vaikuttavista tekijöistä ja antamaan tarvittavia ohjeistuksia ja linjauksia mahdollisimman ajantasaisesti.


Ystävällisin ja yhteisymmärrystä korostavin terveisin,

Sini Paakkinen / TuTo ry:n toiminnanjohtaja