Tule osalliseksi superkesää!
24.2.2020 15:01 Uutiset / Seuran etusivu

Tervetuloa tekemään kanssamme yleisurheilun superkesää 2020!

Kesä 2020 on Turussa todellinen yleisurheilun superkesä, kun vuosittain järjestettävien Paavo Nurmi Festival -tapahtumien lisäksi järjestämme myös Kalevan kisat. Koronavirustilanteen takia molemmat kilpailut järjestetään samalla viikolla elokuussa.

Yleisurheilun superkesän vapaaehtoinen on innostunut ja iloinen asiakaspalvelija, jonka positiivinen asenne luo tapahtumien ainutlaatuisen hengen.

Kaikki osallistuvat vapaaehtoiset saavat toimitsijapaketin, lämpimän ruoan, perehdytyksen tehtävään sekä halutessaan työtodistuksen. Lisäksi kaikki tapahtumakokonaisuuden vapaaehtoiset kutsutaan koolle yhteiseen kiitostilaisuuteen Festivalin päätteeksi.

Tapahtumien toteutuksesta löytyy monipuolisia tehtäviä useilta eri osa-alueilta aina järjestyksenvalvonnasta VIP-attaseoihin.

Rekisteröidy heti, ja tule kanssamme toteuttamaan Turun ainutlaatuista yleisurheilukesää.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit valita itsellesi mieluisimman tehtävän tai ajankohdan mistä tahansa superkesän tapahtumista. Mikäli olet oikein innokas vapaaehtoinen, voit ilmoittautua mukaan myös kaikkiin tulevan kesän tapahtumiin.

Linkki Superkesän 2020 vapaaehtoiseksi

https://www.lyyti.fi/reg/Superkesa2020_vapaaehtoiseksi_2750

Huomioithan, että kaikkien tapahtumaan osallistuvien toimitsijoiden on rekisteröidyttävä vapaaehtoisrekisteriin saadakseen vapaaehtoisille kuuluvat edut ja ajankohtaista tietoa tapahtumaan koskien! Kaikki info tulee vain Lyytin kautta!

Lisätietoja tehtävistä;

Riitta Hyvärinen, riitta.hyvarinen@paavonurmigames.fi, puh. 040 300 4261

PAAVO NURMI FESTIVAL 2020

Ti 11.8.2020 Paavo Nurmi Games – World Athletics Continental Gold Tour
La 22.8.2020 Paavo Nurmi Marathon

Paavon Sporttipäivät + PNJMG päivät sijoittuvat elokuun kahdelle superviikolla, infoa tulossa myöhemmin.

KALEVAN KISAT TURUSSA 13.-16.8.2020


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat