TuTon tukirahaston haku 13-18-vuotiaille aukeaa 15.10.
8.10.2019 11:01 Uutiset / Seuran etusivu

TuTon tukirahaston haku on auki 15.10.-10.11.2019. Tukea harrastekustannuksiin voivat syksyllä hakea kaikki seuran 13-18-vuotiaat harrastajat.

TuTo ry:n alle on perustettu syksyllä 2018 rahasto, josta vähävaraisia perheitä tuetaan jääkiekon ja muiden urheilulajien harrastamisesta aiheutuvissa kuluissa, jotta yksikään seuramme ja sen verkostoseurojen lapsi tai nuori ei joutuisi lopettamaan liikuntaharrastusta taloudellisista syistä.

Taloudellisen tuen tarvitsemiseen on monia syitä: vanhempien työttömyys, yksinhuoltajuus, sairaudet. Jokaisella perheellä on oma syynsä, mutta niistä yksikään ei ole sellainen, että se oikeuttaisi lapsen tai nuoren syrjäytymisen. Turun Toverit ry:n rahaston kautta perheet voivat hakea tukea liikuntaharrastukseen seurassa ja sen verkostoon kuuluvissa seuroissa.

Valinnan kriteereinä ovat perheen taloudellinen tilanne, harrastemotivaatio, koulunkäynti sekä perheen mahdollisesti muulla tavoin vastaanottamat tuet. Haku tapahtuu omalla lomakkeellaan erikseen ilmoitettuna hakuaikana. Hakulomake julkaistaan seuran sivuilla sekä tämän uutisen yhteydessä 15.10.2019.


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat