TuTo mukana RunFestin kumppanina!
8.5.2019 12:59 Uutiset / Seuran etusivu

TuTo-koodilla 20 euron alennus RunFestiin!

Kesällä on monta hienoa liikuntatapahtumaa, joista 13.6. järjestettävä RunFest liikuttaa parhaimmillaan koko työyhteisöä. Koodilla TuTo saa 20 euron alennuksen / viiden hengen joukkue. Muistakaa siis käyttää koodia! Koodia saa myös jakaa laajemmin esimerkiksi omalla työpaikalla.

Alla lisätietoa tapahtumasta ja linkki ilmoittautumiseen:

RunFest on työyhteisöille suunnattu työhyvinvointitapahtuma, johon kuuluu liikunnaniloa, festaritunnelmaa ja piknikkiä. Tapahtumat ovat siitä erityisiä, että ne takaavat elämyksen niin liikuntatapahtumien ensikertalaiselle kuin aktiiviselle tapahtumakävijälle.

RunFestiin kuuluu 5 hengen joukkueena suoritettava puolimaratonviesti ja/tai puistosuunnistus. Matkaa voi taittaa kävellen, hölkäten tai juosten, yhdessä tai erikseen. Tärkeintä on, että jokainen saa endorfiiniä liikkuessaan tavalla tai toisella vähintään 4,2km:n matkan. Innokkaimmat saavat kuntoilla vaikka koko puolimaratonin.

Liikunnan jälkeen RunFest-kylässä saadaan toiset endorfiinit nauttimalla itse tuoduista tai catering-kumppanilta tilatuista eväistä, kesäillan tunnelmasta, live-musiikista ja leppoisasta yhdessäolosta. Kaupungin parhaaseen puistoon rakennettu RunFest-kylä on anniskelualuetta.

Paras viestikapula, joukkueasu ja parhaat kannustajat palkitaan.

Liikkumalla kerrytetään varoja hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan vähintään euro/liikuttu kilometri. RunFestin konseptilla toteutetut tapahtumat keräävät Tanskassa yli 200 000 osallistujaa vuosittain! Suomessakin kasvu on kovaa ja asiakaspalaute erinomaista.

RunFestin ainutlaatuinen yhteisöllinen tunnelma kannattaa kokea!

Turun Toverit tarjoaa mahdollisuuden osallistua RunFest-tapahtumaan 20 euron alenuksella/joukkue. Osallistumalla tuette toimintaamme.

Alennus hyödynnetään ilmoittautumisen yhteydessä käyttämällä kassalla kuponkikoodia: tuto

Ilmoittautuminen runfest.fi/tuto


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat