Tutojumppaan haetaan uusia ohjaajia!
7.8.2018 13:10 Uutiset / Seuran etusivu

Tutojumppa hakee uusia ohjaajia

Tutojumppa hakee joukkoonsa uusia ohjaajia!

Tutojumppa tarjoaa viikoittain ryhmäliikuntatunteja aikuisille ja harrastetunteja eri-ikäisille lapsille, nuorille ja perheille Tutolassa (Sepänkatu 5) sekä koulusaleilla ympäri Turkua. Hakea voit siis joko aikuisten ryhmäliikuntaohjaajaksi tai lasten ja nuorten puolelle pää- tai apuohjaajaksi.

Kaikilta ohjaajilta edellytämme innostunutta ja liikunnallista asennetta sekä kiinnostusta seuratyöskentelystä. Kokemusta aikuisten ryhmäliikuntatuntien tai lasten ryhmien ohjaamisesta tulisi olla, mutta varsinaista liikuntakoulutusta emme edellytä.

Pääohjaajien on oltava täysi-ikäisiä. Apuohjaajilta edellytämme 14 vuoden ikää, innostunutta ja liikunnallista asennetta sekä kiinnostusta toimia lasten parissa. Apuohjaajat toimivat lasten tunneilla pääohjaajan apuna.

Lähetä vapaamuotoinen ohjaajahakemuksesi osoitteeseen tutojumppa@gmail.com. Kerro omasta liikuntataustasi sekä kokemuksistasi ryhmäliikunnan ohjaajana tai lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Lisätietoa toiminnastamme löydät osoitteesta: www.tutojumppa.fi


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat