TUTO JUNIORIT, TUTO HOCKEY EDUSTUS JA KISURIT RAKENTAVAT JÄÄKIEKKOYHTEISÖN
4.4.2018 15:59 Uutiset / Jääkiekko etusivu

TuTo Juniorit, TuTo Hockey Edustus ja Kisurit rakentavat jääkiekkoyhteisön

TUTO JUNIORIT, TUTO HOCKEY EDUSTUS JA KISURIT RAKENTAVAT JÄÄKIEKKOYHTEISÖN

TuTon ja Kisureiden välillä on ollut kautta historian pienemmässä mittakaavassa toteutettua yhteistyötä. Yhteistyön tuloksena suomalaiselle jääkiekkokartalle onkin saatettu niin TuTo-legendoja kuin SM-liigan tähtipelaajiakin. Nyt yhteistyöhön lähdetään isosti ja tyylillä. Tavoitteena on olla viiden vuoden kuluessa Suomen viiden parhaan jääkiekko-organisaation joukossa.

Tämän yhteisön valmennuspäälliköksi on valittu Toni Arppe. Arppe siirtyy vastaamaan ja kehittämään koko yhteisön toimintaa suoraan Kisureiden junioripäällikön tehtävistä.

TuTo:n ja Kisureiden pelaajia ja heidän perheitänsä tullaan tiedottamaan yhteisön tavoitteista ja pelisäännöistä sekä niistä yleisistä muutoksista, jotka vaikuttavat aiempiin toimintamalleihin. Yhteistyön piiriin tullaan sisällyttämään myös TuTo:n yhteistyöseurat, joiden kanssa järjestettävästä toiminnasta tiedotamme myöhemmin erikseen.

ENSIMMÄISET YHTEISÖN KEHITYSASKELEET:

KILPAKIEKKO: MATKA SUOMEN HUIPULLE

TuTon ja Kisureiden yhteisön kunnianhimoisena tavoitteena on saavuttaa Suomen kärkiorganisaatiot viiden vuoden kuluessa. Tämä vaatii uudelta yhteisöltä määrätietoista työntekoa, yhteen hiileen puhaltamista ja vahvaa panostusta – myös pelaajien perheiden taholta. TuTo:n puolelle keskitetään viimeistään C1-vaiheessa kilpakiekko ja Kisureiden puolelle akatemiaryhmä. Pelaajien kehittymistä seurataan aina yksilökohtaisesti: Ensimmäisestä kilpajoukkuevaiheesta ulkopuolelle jääminen ei tarkoita sitä, etteikö pelaajalla olisi enää mahdollisuutta nousta akatemian puolelta kilpapuolelle.

ISMO LEHKOSEN OLYMPIADI

Olympiadin päätavoitteena on erinomaisuuteen pyrkiminen. Talenttiryhmiin valitaan ikäluokkiensa lahjakkaimpia pelaajia sekä sellaisia junioreita, joiden kohdalla on havaittavissa tulevaisuutta ajatellen suuri kehityspotentiaali. Kohteena toiminnassa ovat ikäluokat E2 – C2.

Talenttiryhmistä vastaava Ismo Lehkonen tunnetaan Suomessa parhaiten juuri nuorten pelaajien kehittäjänä. Useat pelaajat ovatkin kokeneet valmennuksen puolelta juuri Ikan olleen merkittävä tekijä heidän omalla urallaan kohti jääkiekon ammattilaisuutta. Yhteisössämme pelaajapolkua pyritään tukemaan niin, että junioreille mahdollistuu aluejoukkueen kautta väylä Pohjola-leirille, tästä maajoukkueeseen ja aina ammattilaisuuteen saakka.

KASVA URHEILIJAKSI

Pidämme tärkeänä, että määrällisesti ja laadullisesti ammattimaisen jääharjoittelun lisäksi pelaajien fysiikkaa kehitetään myös kokonaisvaltaisemmin asiantuntijoiden rakentamien ohjelmien mukaisesti. Joukkueharjoittelun lisäksi tarjoamme perheille kotona hyödynnettävää tietoa ravinnosta sekä muusta kehon huollosta.

Yhteisön fysiikka- ja ravintovalmentajaksi on valittu Harri Niemi.

TYTTÖKIEKKO

Tyttöjen jääkiekko-ohjelma on aloitettu Kisureiden kiekkokoulun yhteydessä. Pitkän aikavälin tavoitteena on saada rakennettua itsenäisiä tyttöjoukkueita.

TAITOJÄÄ- JA KERHOTOIMINTA

Mahdollistamme kaikille pelaajillemme F1–C1-luokissa taito- ja pelijäätä arki-iltapäivisin syyskuusta maaliskuun loppuun. Vastuuhenkilöinä toimivat Ismo Lehkonen, Juuso Malmikare ja Tino Turto.

MAALIVAHTIKOULU

Juuso Helomaan valinta tämän vuoden Pohjola-leirin parhaaksi maalivahdiksi oli hieno osoitus määrätietoisesta työnteosta yhdessä lahjakkaan maalivahdin kanssa.

Yhteisömme maalivahtikoulun rehtoriksi on valittu Juho Kyttä. Kyttä vastaa F1–C1-ikäluokkien maalivahtien harjoittamisesta.


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat