#1000 tukijaa -kampanja


#1000 tukijaa -kampanjalla kerätään varoja TuTo ry:n toimintaedellytysten turvaamiseksi

LAHJOITA

Koronavirustilanteen aiheuttama poikkeustila asettaa myös urheiluseurat hyvin haastavaan tilanteeseen. Vaikka kaikki toiminta ja varainhankinta on käytännössä lähes pysähdystilanteessa, seuran olisi silti kyettävä jatkamaan olemassaoloaan. Yhdistykset ovat hankalassa välikädessä, kun lähes kaikki tuki kohdistetaan yrityksille tai tukimahdollisuudet ovat alueellisiin päätöksiin sidottuja.

Turun Toverit ry on 90 vuotta vanha monilajiseura, jonka valikoimaan kuuluvat tällä hetkellä jääkiekko, jalkapallo, jumppa, paini, yleisurheilu, salibandy, lentopallo, koripallo, pöytätennis ja veteraanitoiminta. Lisäksi järjestämme tansseja ja konsertteja, hoidamme parkkitaloa, teemme valtavan määrän talkootöitä ja julkaisemme omaa lehteä. Kaikki varainhankitamme on perustunut käytännössä toimintaan. Tässä tilanteessa toimintaedellytykset ovat kuitenkin olemattomat. Terveys on tärkein prioriteettimme ja siksi tuemme epäröimättä päätöksiä rajoittaa kaikenlaista fyysisyyttä vaativaa kanssakäymistä. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että tilanne tuottaa meille suuria haasteita.

TuTo ry:n toimintaperiaatteisiin ja arvoihin on kuulunut tasa-arvoisten liikuntamahdollisuuksien toteutuminen. Siksi olemme aina olleet heikomman puolella. Tänäkin hetkenä keskitymme siihen, että oikeus liikuntaan säilyisi. Perustamastamme Turun Toverit ry:n tukirahastosta jaetaan tänä keväänä tukia vähävaraisille perheille laajemmin perustein kuin ennen: nyt tukea voivat hakea kaikki 4-18-vuotiaat harrastajamme.

Nyt myös me seurana olemme avun tarpeessa. #1000 tukijaa -kampanjan tavoitteena on kerätä tuhat lahjoittajaa, jotka saavat tuestaan myös kampanjatarran. Tärkeää on se, että nyt ei tehdä työtä yhden lajin eteen, vaan koko perinteikkään seuran. Voit tilata tarroja kotiisi tai noutaa ne toimistoltamme osoitteesta Sepänkatu 5b. Noutoja varten tilauksia olisi hyvä hoitaa keskitetysti niin, että esimerkiksi joukkueet keräisivät etukäteen nimiä listaan ja noutaisivat sitten yhden henkilön toimesta koko tilauksen noudon.

#1000 tukijaa -keräyksellä on oma lahjoitustili ja keräys toteutetaan keräysluvan ehdoin. Tiedot keräysluvasta alla.

Voit osoittaa tukesi täyttämällä tietosi lomakkeeseen ja valitsemalla tukitarran toimitustavan sekä sen, haluatko nimesi tukijalistaan, jota päivitetään verkkosivuillemme. Olisi myös hienoa tehdä kampanjasta mahdollisimman näkyvä paitsi tarrojen myös sosiaalisen median kautta. Kampanjalla on oma kampanjasivunsa, joka löytyy Facebookista osoitteesta

Tukitarrojen hinnat:

Yksityistukija: 15,00 euroa

Yritystukija: 80,00 euroa

Suuri kiitos Sinulle! Kun olet tukemassa meitä, olet tukemassa lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien säilymistä.


KERÄYSLISTAN LÖYDÄT TÄSTÄ: Keräyslista.pdf________________________________________________________________________________


Keräyslupa:

Rahankeräysluvan saaja: Turun Toverit ry

Rahankeräysluvan myöntäjä: Lounais-Suomen poliisilaitos

Keräysluvan numero: RA/2020/230

Toimeenpanoaika ja -alue: 01.04.2020-01.04.2022 Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella.

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: #1000 tukijaa -kampanjaan lahjoitettuja varoja käytetään pääseuran taloudelliseen tukemiseen. Varoja tulla käyttämään seuran toimitilavuokrien, välttämättömien henkilöstökulujen sekä lainsäädännön vaatimien hallintokulujen kattamiseen. Mahdollisuuksien mukaan tuetaan myös yksittäisiä lajijaostoja.

Käyttöaika: Kevät 2020 alkaen.   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat