Jos olet osallistumassa Ruisrockin koulumajoitukseen ensimmäistä kertaa, niin kannattaa tutustua näihin yleisiin kysymyksiin ennen majoitusta.

Miten koulussa majoitutaan? - Kouluissa makuutiloina toimivat luokkahuoneet ja liikuntasalit. Jokaiseen luokkaan tai saliin majoittuu useita ihmisiä, joten kaveriporukoille emme voi tarjota omaa tilaa. Kouluissa on varattu erilliset tilat eri sukupuolten edustajille, lukuunottamatta Cygnaeuksen koulua, jossa majoitus vain naispuolisille festarivieraille. Rieskalähteen koululla on tarjolla myös unisex-tiloja. Majoituskoulussa on käytössä wc- ja suihkutilat vuorokauden ympäri. Varauduthan siihen, että suihkutiloissa saattaa olla välillä ruuhkaa.

Saako majoitukseen tuoda oman ilmapatjan? - Kyllä saa. Voit ottaa halutessasi mukaan oman patjan. Muistathan ottaa myös muut petivaatteet/makuupussin. Huomioi, että ilmapatjojen täyttö tapahtuu ainoastaan koulujen käytävillä siihen merkityllä paikalla, jotta et häiritse muita majoittujia. Majoituskouluista saa myös lainata ohuen makuualustan 2 euron panttia vastaan.

Onko majoituksesta kuljetusta festivaalialueelle? - Meillä ei ole tarjolla kuljetusta festivaalialueelle. Kouluille pääsee helposti julkisen liikenteen avulla. Voit katsoa koulujen tarkemmat osoitetiedot täältä.

Onko kouluilla narikkaa? Kouluista löytyy maksullinen narikka (hinta 5 euroa/viikonloppu), johon voit jättää tavarasi turvallisesti säilytykseen. Tuolla 5 euron kertamaksulla saat käyttää narikkapalvelua koko viikonlopun ajan. Koulujen aulatiloissa päivystää majoitusvalvoja ympäri vuorokauden.

Onko kouluilla parkkipaikkoja? Maksuttomia parkkipaikkoja löytyy Rieskalähteen ja Pansion koulujen lähistöltä rajoitetusti. Koulujen pihoille parkkeeraaminen on kielletty. Parkkipaikkoja emme voi valitettavasti varata etukäteen.

Tarvitseeko majoittujan olla täysi-ikäinen? Majoitukseen osallistumiseen ei vaadita täysi-ikäisyyttä.

Onko tarjolla esteetöntä majoitusta? Rieskalähteen koululla on esteetön kulku makuu- ja pesutiloihin.

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1