Ruisrock 2023 koulumajoitus

VUODEN 2023 RUISROCKIN KOULUMAJOITUKSET OVAT NYT LOPPUUNVARATTUJA. MAHDOLLISIA PERUUTUSPAIKKOJA VOI TIEDUSTELLA LÄHEMPÄNÄ FESTAREITA SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA: majoitusruisrock@gmail.com

Tervetuloa Ruisrockin koulumajoitukseen 2023.

TuTo järjestää jälleen koulumajoitusta Ruisrockin kävijöille. Majoitus järjestetään torstaista maanantaihin.

VARAA MAJOITUS TÄSTÄ!

Majoituskoulut ovat:

1. Rieskalähteen koulu LOPPUUNVARATTU!! (Jöllintie 3, 20300 Turku). Koulussa on valittavissa majoitustilat erikseen miehille ja naisille sekä lisäksi löytyy myös unisex-makuutilat. Majoitusta Rieskalähteen koululla on tarjolla perjantaista maanantaihin. Makuu- ja pesutiloihin on esteetön pääsy. Narikka avataan perjantaina klo 11.00. Majoitus päättyy maanantaina klo 13.00.

2. Cygnaeuksen koulu LOPPUUNVARATTU!! (Maariankatu 7, 20100 Turku). Koulu on varattu vain naispuolisille majoittujille perjantaista maanantaihin. Narikka avataan perjantaina klo 11.00. Majoitus päättyy maanantaina klo 13.00. Huom! Cygnaeuksen koululla makuu- ja pesutiloihin ei ole täysin esteetöntä kulkua.

3. Pansion koulu LOPPUUNVARATTU!! (Pernontie 29, 20240 Turku) Huom! Koulu on varattu Ruisrockin työntekijöille pe-ma, mutta on avoinna festarivieraille to-pe välisenä yönä. Narikka avataan torstaina klo 14.00. Majoitus päättyy perjantaina klo 13.00.

Kouluilta ei ole tarjolla kuljetusta festivaalialueelle tai keskustaan. Koulut ovat hyvien liikenneyhteyksien päässä ja kouluille pääsee lisäksi kävellen tai esimerkiksi sähköpotkulaudalla.

Kouluissa on valvonta vuorokauden ympäri. Suihkut ja WC:t ovat käytössä 24h. Lisäksi kouluissa on valvotut narikat (maksu: 5€/viikonloppu), joihin tavaran vastaanottaminen aloitetaan perjantaina klo 11.00 alkaen, paitsi Pansion koulussa torstaina klo 14.00 alkaen.

Alkoholin nauttiminen ja tupakointi koulujen alueella ei ole sallittua.

Majoitus maksaa 20,00 € / hlö / yö. Koululta saa halutessaan lainaan ohuen makuualustan 2 euron panttia vastaan.

Majoitusvarauksen voit tehdä "majoitusvaraus"-lomakkeella täällä. Mahdolliset tiedustelut ensisijaisesti s-postilla majoitusruisrock@gmail.com.

Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy rajoitetusti Rieskalähteen ja Pansion koulujen lähistöltä.

Merkitse toivekoulusi varauslomakkeeseen. Koulut täytetään varausjärjestyksessä. Huomioithan, että majoituskouluihin saattaa tulla muutoksia.

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1