KOULUMAJOITUKSET VUODEN 2022 RUISROCKIIN ON NYT VARATTAVISSA!

HUOM! RUISROCKIN AIKANA TIEDUSTELUT AINOASTAAN SÄHKÖPOSTITSE: majoitusruisrock@gmail.com tai PUHELIMITSE: 050 599 0211 Stefan Wickström.

______________________________________________________________________________________

MAJOITUSVARAUKSEN TEKEMINEN

Kun varaat majoitusta, niin valitse mitkä yöt aiot majoittua sekä toivomasi koulu. Jos varaat majoituksen useammalle henkilölle, niin laitathan kaikkien majoitukseen osallistuvien nimet varauslomakkeen: "Kanssani majoitukseen osallistuu"-kohtaan. Ryhmävarauksessa riittää kun täyttää vain yhden varauksen, kunhan kaikkien nimet on varmasti merkitty varaukseen. Jos varaat majoituksen vain itsellesi, niin jätä kyseinen kohta tyhjäksi.

Saat varauksen tehtyäsi lähipäivinä sähköpostin, jonka liitteenä on tiedot maksuista ja muusta infosta. Viesti sisältää ohjeet majoitusmaksun maksamisesta (tilinro ja viitenumero) sekä tiedon majoituskoulustasi/koulustanne.

Joskus hotmail- tai gmail-osoitteet eivät ota vastaan liitteellistä sähköpostia, vaan ohjaa sellaisen suoraan roskapostiin. Tarkistathan siis roskapostilaatikkosi. Jos jostain syystä varausvahvistusta ei ole tullut viikon kuluessa, niin olethan silloin sähköpostitse yhteydessä: majoitusruisrock@gmail.com

Koronatilanteen vuoksi suosittelemme, että maksatte majoitusvarauksenne vasta kun festivaalin järjestäminen sekä teidän osallistumisenne majoitukseen on varmistunut. Suosittelemme hankkimaan Ruisrock-liput ennen majoituksen varaamista. Majoituslaskussa ei ole eräpäivää, joten kannattaa jättää majoituksen maksaminen kesäkuun loppupuolelle, koska silloin tilanne on varmasti selvillä.

Jos haluat peruuttaa majoitusvarauksesi, niin peruuttaminen tapahtuu ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse: majoitusruisrock@gmail.com

Huomioithan, että maksun saapumisesta ei tule erillistä ilmoitusta maksajalle. Jos maksat majoituksesi lähellä tapahtumaa, niin ota varmuuden vuoksi kuitti maksusta mukaan. Majoituksen voi tarvittaessa maksaa myös käteisellä koululla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

HUOM! Jos sinulla on hyvityskoodi peruuntuneesta majoituksesta aiemmalta vuodelta, niin kirjoita koodi varauslomakkeen "Lisätietoja"-kohtaan.