Pelaajalle

Onneksi olkoon! Olet valinnut lajiksesi kerrassaan mahtavan joukkuepelin, ringeten. Harrastitpa ringetteä sitten huviksesi tai tavoitteellisesti, sinun on hyvä tietää muutamia seikkoja treenaamisesta ja urheilijaksi kasvamisesta. Vinkkejä kaikkeen tähän löydät tästä Pelaajalle-osiosta. Tapoja harjoitella ja tehdä asioita on monia, eivätkä nämä siis ole ainoita oikeita. Toivottavasti näistä kuitenkin on sinulle apua.

Oma aktiivisuus ja kiinnostus harjoittelua kohtaan on yksi pelaajan tärkeimpiä ominaisuuksia. Muista, että sinulla on kuitenkin aina apunasi valmentaja ja muita tukijoukkoja, jotka auttavat sinua silloin, kun et itse tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Kysy rohkeasti, kokeile ja epäonnistu. Vain sillä tavalla opit lopulta onnistumaan.

Jos voittaminen olisi helppoa, ei kenenkään tarvitsisi treenata. Mestareita tehdään vain vuosien nöyrällä työllä ja hikoilulla. Aseta itsellesi tavoitteita ja pidä ne mielessäsi aina, kun treenaat. Lopulta huomaat, että jonain päivänä ne ovat siinä, kättesi ulottuvilla. Muista, että viime kädessä voittoja tärkeämpää on joukkueen kanssa yhdessä kuljettu matka. Siitä voi oppia paljon taitoja myös siviilielämän varalle.

Ringetenpelaajan polusta näet, mitä sinun pitäisi missäkin ikävaiheessa osata

Luisteleminen ja pelaaminen on ihanaa - nauti siis!

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1