Omatoiminen harjoittelu kunniaan!
17.3.2020 12:28 Uutiset / Pääsivusto

Omatoiminen harjoittelu kunniaan!


Nyt kun yhteiskunnassamme vallitsee poikkeustila ja joukkueiden yhteisharjoittelu on tauolla, on mitä mainioin tilaisuus nostaa omatoiminen harjoittelu kunniaan. Uskomme vakaasti, että kausi 2020-21 tulee kuitenkin, ennemmin tai myöhemmin, joten on aika kääntää katseet tulevaan ja käynnistää peruskuntokausi eikä jäädä pelikonsolien äärelle murehtimaan tapahtunutta. Myös keväinen ulkoilma tarjoaa hyvät puitteet liikunnalliseen toimintaan.

Nyt jos koskaan on aika palauttaa mieliin perinteiset pihapelit. Katulätkä ja -sähly, koris, futis; kaikki pelaaminen saa varmasti hymyn huulille. Myös muu oheistoiminta ja taitoharjoittelu - laukaisuharjoitteet, puukuula, lihaskunto, lenkkeily, jne. – kuuluvat peruskuntokauteen.

Omatoimiliikunnan ei tarvitse eikä pidä olla pelkästään tarkkojen suunnitelmien ja ohjelman mukaista, joten muistakaa myös yhdessä koko perheen voimin tehtävä liikkuminen ja ulkoilu. Se on sitä tärkeää roolimallia lapselle ja nuorelle, mikä toivottavasti ohjaa häntä kohti liikunnallista elämäntapaa. Toivommekin vanhemmilta myös oman esimerkin kautta tukea ja kannustusta nuorten liikuntaan näinä poikkeuksellisina aikoina.

Lajiin liittyvään harjoitteluun saat vinkkejä myös seuramme Facebook- ja Instagram-tileiltä. Sinne ilmestyy tiuhaan tahtiin harjoitteita, joita voi ottaa käyttöön omatoimiharjoitteluun kukin mahdollisuuksiensa mukaan.

Harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä voi aina kääntyä oman joukkueen valmennuksen tai seuran valmennusvastaavien puoleen.

Käynnistäkäämme siis kausi 2020-21 nyt!


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Lokakuu   »
Kategoriat