Muutoksia TuTo ry:n juniorijääkiekon organisaatioon
6.4.2020 12:47 Uutiset / Pääsivusto

Muutoksia TuTo ry:n juniorijääkiekon organisaatioon

TuTo ry:n juniorijääkiekossa on tapahtumassa organisaatiomuutoksia. Nykyinen taitovalmentaja Juuso Malmikare siirtyy toisen seuran palvelukseen elokuussa. Siirtymä ajoittuu vaiheeseen, jolloin TuTon juniorijääkiekon puolella ollaan tekemässä muitakin organisaatiomuutoksia. Tässä kehitystyössä avautuu paikka uudelle toimijalle, jonka työnkuva on vastata kiekkokoulun sekä E- ja F-junioreiden juniorivalmennuspäällikön tehtävistä niin TuTon kuin Kisureidenkin puolella. Tämän henkilön rekrytointi on loppusuoralla, ja TuTo ry julkaisee tehtävään valitun toimijan pian. Sen voimme kertoa, että suhtaudumme alkavaan yhteistyöhön hyvin positiivisesti.

TuTo ry kiittää Juusoa kaikista niistä vuosista, joina hän teki töitä junioreidemme eteen suurella sydämellä. Juuso oli seurassamme hyvin pidetty ja taitava valmentaja, jonka kasvatus- ja valmennustyötä seuramme on arvostanut vahvasti. Samalla toivotamme Juusolle kaikkea hyvää tulevaisuuteen uusissa tehtävissä.

Alla Juuson viesti yhteisön pelaajille ja toimihenkilöille:

"Haikein mielin, mutta samalla tulevaa odottaen siirryn ensi kaudeksi kohti uusia haasteita. Päätös ei todellakaan ollut helppo, 11 vuoden aikana olen saanut tutustua niin moneen aivan mahtavaan ihmiseen TuTossa. Haluan koko sydämestäni kiittää seuraa ja tietysti myös Suomen Jääkiekkoliittoa tästä mahdollisuudesta työskennellä lajin parissa.

Kiitokset kaikille mahtaville työkavereille, kiitos jokaiselle valmentajalle, huoltajalle, joukkueenjohtajalle ja ennen kaikkea kiitos jokaiselle juniorille, jonka kanssa olen saanut näiden vuosien aikana työskennellä! Moikataan halleilla kun törmätään!"


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Lokakuu   »
Kategoriat