C1, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 3

Ilves Team - TuTo

Tesoma 1

C1 Ilveksen vieraana Tesomalla

Lauantain tiukan ja jatkoajalle venyneen TPS Akatemia pelin 1-2 häviön jälkeen matkasimme sunnuntaina Tesomalle Ilves Teamin vieraaksi. Akatemia pelin jälkeen pelaajajoukkomme pieneni vielä uusien sairastumisien jälkeen entisestään ja peliin lähdimmekin kauden pienimmällä kokoonpanolla.

Ensimmäisessä erässä olimme hyvin hereillä ja jalkakin kulki vielä liukkaasti. Mäkelän, Iljinin ja Kinnusen onnistuessa maalinteossakin, ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 3-1 johtoasemassa. Toinen erä oli tavallisen sekava ja Ilves pääsikin hiukan niskan päälle, mutta pojat pitivät hyvin pintansa (erityisesti Lukas) ja toinen erä päättyi 4-1 tilanteeseen. Viimeisessä erässä näki jo selvästi, että jaloissa tuntui edellispäivän peli. Kuitenkin erä pysyi maalittomana siihen saakka kun Ilves otti aikalisän ja maalivahdin pois. 58 minuutin kohdalla Ilves onnistui kerran ja 59 minuutin kohdalla uudelleen maalinteossa kuudella kenttäpelaajalla ja me emme saaneet kiekkoa tyhjään maaliin. Ottelu päättyi kuitenkin TuTon ansaittuun 4-3 voittoon!