TuTo Esportsin kausi päättyi pettymykseen
Julkaistu: 09.02.2021 00.00

TuTo Esportsin kausi päättyi pettymykseen


TuTo Esports ilmoittautui lokakuussa uudella e-urheiluorganisaatiolla siihen himotuimpaan turnaukseen NHL-sarjan ECL11:een. Turnaus järjestetään aina pariin otteeseen yhden pelisarjan aikana. TuTo selvitti tiensä varsin selkeästi playoffseihin, mutta siellä tulikin noutaja heti ensimmäisellä kierroksella, kun vastaan asettui ranskalainen seinä – Grenoble BDL esports.

Grenoble meni jatkoon voitoin 4-2 ja se marssikin lopulta aina semifinaaleihin saakka eli ihan heikosta joukkueesta ei ollut kyse.

- Olimme ehkä hiukan liian hätäisiä. Vastustaja puolusti paljon paremmin kuin me, ja meidän viisikko haki toisiaan oikeastaan koko turnauksen ajan, pohtii kapteeni Sami ”Samzoni” Lehtonen.

Uudet tuulet kuitenkin puhaltavat jo, ja TuTo on jo saapunut ”kesälomilta” takaisin kentille harjoittelemaan keväällä alkavaa ECL12-kautta varten.

Muutoksia kokoonpanossa ollaan nähty valitettavan paljon, mutta valoa tunnelin päässä näkyy jo ja viime kaudesta ollaan opittu paljon. Tulevaa TuTo Esportsia voidaankin kuvailla sanoilla: huumorintajuinen, hauska, työteliäs sekä puolustus edellä etenevä.

Uudistunut TuTo Esports päästään esittelemään ennen kevään turnausta, joten pysykää kanavillamme:

Twitter (@TutoEsports), Instagram (@tutoesports) ja Twich (www.twich.tv/tuto_esports).