Naisten lentopallo ykköseen!
Julkaistu: 24.04.2019 00.00

Naisten lentopallo ykköseen!

Pitkän play off kevään viimeisenä pysäkkinä, oli vielä edessä finaali ottelut. Tämä vuosi näyttää olevan nuorien pelaajien esiinmarssia, kun molemmat finaali joukkueet ovat juniori-ikäisiä. Kuten Don Tami aikoinaan valisti, niin suomalaisissa palloilusarjoissa on vain kolme merkittävää paalua vuosittain: 1. Kuka voittaa pokaalin 2. Kuka pelaa eurokentillä ja 3. sarjanousijat. Nyt TUTOn naisilla oli mahdollisuus liittyä tähän harvaan porukkaan, jotka vuosittain pääsevät yrittämään sarjanousua. Pitkäperjantain peli alkoikin molemmilta joukkueilta hieman hermostuneissa merkeissä. Virheitä tuli puolin jos toisin, mutta ottelu pysyi tasaisena. Ensimmäinen erä eteni piste pisteeltä, kunnes lopussa Ploki rykäisi erävoiton. Se kuitenkin toimi hyvänä herättäjänä kotijoukkueelle ja tästä eteenpäin finaalisarja kulki vahvasti TUTOlaisten hallinnassa. 3-1 kotivoitto ja sunnuntaina 0-3 vierasvoitto toivat suomenmestaruuden tässä sarjassa Turkuun, liekö muuten ensimmäisiä kertoja? Mitalien lisäksi voitto palkitaan mahdollisuudella pelata ensi vuonna 1-sarjaa. Nämä finaalitkin osoittivat kuinka paljon mahtuu yhteen viikonloppuun. Kun vieraspeliin lähdettiin hyvissä ajoin lauantaina, jotta saadaan hyvät yö unet ja valmistautuminen, niin eikö sitten hotellin palohälytys soi juuri keskellä yötä ja herätä koko porukan. No onneksi sekään ei nyt päässyt sotkemaan hyvin valmistautuneen ja keskittyneen joukkueen tehoja.

TUTOn nuori joukkue on vielä matkalla parhaisiin peleihinsä. Joukkue on nuori ja intoa täynnä eikä se tästä menestyksestä varmasti laannu. Sama joukkue kamppailee vielä A-tyttöjen suomen mestaruudesta ensi viikonloppuna Salossa. Nyt ruvetaan ponnistelemaan olosuhteiden eteen, jotta ensi kausi 1-sarjassa olisi mahdollista. Tässä suuren seuran tuki onkin kullanarvoista ja nyt on myös kaikilla halukkailla mahdollisuus lähteä mukaan toimintaan. Kaikkia tarvitaan ja yhdessä tekemällä tämä on erittäin mielenkiintoinen ja antoisa harrastus. Olkaa rohkeasti yhteydessä toimistoon kaikkeen asiaa liittyvässä.

Pyrimme myös käynnistämään TUTO juniorilentopallon tänä vuonna ja siihenkin mukaan ovat vanhat ja uudet toimijat tervetulleita. Nuorten kanssa toimiminen antaa energiaa myös itselle ja mahtavia tunteita saa kyllä kokea laidasta laitaan.

Haluamme kiittää toimiston väkeä kaikesta tuesta ja tukijoita sekä kannattajia, joita toivottavasti saadaan ensi kaudellakin jälleen huimasti lisää. Haluamme kiittää myös kaikkia vastustajia ja tuomareita hienosta kaudesta! Ottakaa sivut ja naisten sosiaalisen median tilit seurantaan, niin pääsette näkemään kuinka uusiin haasteisiin ollaan valmistautumassa (facebook- Tuto Volley naiset, Intagram- tutovolley_naiset)

Seuran uusimmat

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1