Majoitusvaraus

RUISROCK-FESTIVAALI JA KOULUMAJOITUS ON PERUTTU KORONAVIRUKSEN TAKIA VUONNA 2020.

HUOM! Mahdolliset tiedustelut ensisijaisesti s-postilla majoitusruisrock@gmail.com tai puhelimitse 050 599 0211 Stefan Wickström.

______________________________________________________________________________________

MAJOITUSVARAUKSEN TEKEMINEN

Kun varaat majoitusta, niin valitse mitkä yöt aiot majoittua. Jos varaat majoituksen useammalle henkilölle, niin laitathan kaikkien majoitukseen osallistuvien nimet varauslomakkeen: "Kanssani majoitukseen osallistuu"-kohtaan. Ryhmävarauksessa riittää kun täyttää vain yhden varauksen, kunhan kaikkien nimet on varmasti merkitty varaukseen.

Saat varauksen tehtyäsi lähipäivinä sähköpostin, jonka liitteenä on tiedot maksuista ja muusta infosta. Viesti sisältää ohjeet majoitusmaksun maksamisesta (tilinro ja viitenumero) sekä tiedon majoituskoulustasi/koulustanne.

Joskus hotmail- tai gmail-osoitteet eivät ota vastaan liitteellistä sähköpostia, vaan ohjaa sellaisen suoraan roskapostiin. Tarkistathan siis roskapostilaatikkosi. Jos jostain syystä varausvahvistusta ei ole tullut viikon kuluessa, niin olethan silloin sähköpostitse yhteydessä: majoitusruisrock@gmail.com

Huomioithan, että majoitusvarauksen voi peruuttaa maksutta ainoastaan ennen majoituslaskun maksamista tai jos peruuttaa maksetun majoituksen viimeistään 31.5.2020 mennessä. Peruuttaminen tapahtuu ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse: majoitusruisrock@gmail.com

Majoituksen laskussa ei ole eräpäivää, joten maksathan varauksen vasta kun olet varmasti osallistumassa majoitukseen. Suosittelemme hankkimaan Ruisrock-liput ennen majoituksen varaamista. Valmiiksi maksetun majoituksen mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään toukokuun loppuun mennessä (31.5.2020). Tuon jälkeen peruutetusta maksetusta varauksesta veloitetaan 30 euron maksu.

Majoitusvaraus vahvistuu, kun majoitusmaksu on suoritettu. Maksun saapumisesta ei erikseen ilmoiteta maksajalle. Jos maksat lähellä tapahtumaa, niin ota varmuuden vuoksi kuitti maksusta mukaan. Huomioithan, että majoituksen hinta on 30.6. mennessä maksettuna 18€/yö ja 1.7. alkaen 20€/yö.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat