Majoitusvaraus

NYT FESTARIVIIKONLOPUN AIKANA VOIT SUORAAN SOITTAA NUMEROON 0505990211. EMME OLE VÄLTTÄMÄTTÄ KONEEN ÄÄRELLÄ KOKO AIKAA, JOTEN JOS TULEE KYSYTTÄVÄÄ NIIN SOITA. MUUTAMIA MAJOITUSPAIKKOJA ON VIELÄ TARJOLLA, JOTEN NIITÄ VOI MYÖS KYSELLÄ.

Kun varaat majoitusta, niin valitse mitkä yöt ovat kyseessä. Jos varaat majoituksen useammalle henkilölle, niin laita kaikkien majoittujien nimet "mukana majoitukseen"-kohtaan.

Saat varauksen tehtyäsi lähipäivinä sähköpostin, jonka liitteenä on tiedot maksuista ja muusta infosta. Saat silloin ohjeet majoitusmaksun maksamisesta (tilinro ja viitenumero) ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen sekä tiedon majoituskoulustasi/koulustanne.

Joskus hotmail tai gmail ei ota vastaan liitteellistä sähköpostia, vaan ohjaa sellaisen roskapostiin. Lähetä silloin sähköposti suoraan majoituksesta vastaavalle: majoitusruisrock@gmail.com

Majoitusvaraus vahvistuu, kun majoitusmaksu on suoritettu. Maksun saapumisesta ei erikseen ilmoiteta maksajalle. Jos maksat lähellä tapahtumaa, niin ota varmuuden vuoksi kuitti maksusta mukaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat