Vielä ehtii luistelemaan Ringettekoulun kanssa!
RingettekouluJulkaistu: 25.02.2024 09.00

Vielä ehtii luistelemaan Ringettekoulun kanssa!

Kevätkaudelle voi tulla vielä mukaan! Vakivuoromme jatkuvat sunnuntaihin 24.3. asti. Lisäksi luistelemme vielä la 30.3. ja ma 1.4.: Lisätiedot kalenterissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Kokoonnumme harjoittelemaan luistelua ja ringeten lajitaitoja Kupittaan Rajupaja Areenalla sunnuntaisin klo 11-12.

Ringettekoulu on osallistujille maksuton ja osallistumiseen sisältyvät vakuutus ja harjoituspaita. Mailaa voi aluksi lainata hallilta. Myöhemmin oman mailan ja rinkuloita voi hankkia Sport Servicestä Turun Länsikeskuksesta.

Aloita maailman paras harrastus!

Ringettekoulussa opetellaan luistelemaan, tutustutaan uusiin kavereihin, opitaan toimimaan ryhmässä ja päästään käsiksi ringeten, nopeita ratkaisuja ja saumatonta joukkuepeliä vaativan jääpelin, saloihin.

Ringettekoulussa opitaan luistelua ja ringeten perustaitoja. Leikinomaiset harjoitukset laittavat mielikuvituksen liikkeelle, houkuttelevat lasta liikkumaan ja oppimaan uusia taitoja. Luistelun opettelu edistää monipuolisesti liikunnallisuutta ja kehittää mm. tasapainoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ketteryyttä. Ringettekoulussa opetellaan myös toimimaan osana ryhmää ja ottamaan toiset huomioon.

Luistimet ja kypärä riittävät alkuun

Alkuun pääsee, kun mukaan ottaa luistimet, kypärän ja hanskat (vedenkestävät ja ei ihan ohuimmat riittää). Myös omalla nimellä ja raikkaalla vedellä varustettu juomapullo on hyvä olla mukana.

Vanhemmat ja sisarukset voivat seurailla kentän tapahtumia vaihtoaitioista tai, jos luistin kulkee, ottaa omat luistimet mukaan ja potkaista itsekin vauhtiin jäällä. Ringettekoulu itsessään on suunnattu noin 3 -9 vuotiaille. Nuorimpien apuna voi olla hyvä olla vielä oma vanhempi, ja toisaalta vanhimmat pääsevät heti halutessaan kokeilemaan f-juniorien kanssa. Pyrimme myös jakamaan luistelijoita ikäryhmiin. Ohjaajina toimivat kaudella 2023 -2024 Terhi Pinomäki ja Janni Simola apureineen.

Ringettekoulu-info 2023-2024.pdf

Lisätietoja: tutoringette@gmail.com

Ringettekoulu Suomen Ringetteliiton sivuilla

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1