Kesällä hikoillaan talvella nautitaan
Julkaistu: 28.06.2019 00.00

Kesällä hikoillaan talvella nautitaan

Monet talvilajit harjoittelvat myös kesällä, jotta sitten peli kulkisi talvikaudella. Niin mekin olemme asian miettineet, että kun tekee paljon töitä kesällä voi sitten talvella nauttia pelaamisesta.

Nyt on harjoiteltu jo n 2 kuukautta tulevaa kautta varten ja hikeä on tänä vuonna saatu jälleen parketilta kuivata. Kesällä tehdään monipuolista harjoittelua myös yleisurheilun ym lajien kautta, joilla haetaan hieman lisää monipuolista fysiikkaa, mitä leltopallosakin tarvitaan. Samalla ollaan keskitytty taitoharjoitteluun, jolla taas pyritään tekemään omasta pelistä piirun verran hallitumpaa ja vastustajille hieman päänvaivaa ;).

Heinäkuussa lähdemme jälleen 20 hengen voimin Krotian huipputurnaukseen, jossa luvaassa aivan huippujoukkueita maailmalta. Vastaan saattaa asettua jopa muiden maiden naisten edustusjoukkueita, joten vastustajat ovat juuri niin kovia, mitä halusimme saadakin, ensi kautta ajatellen. Olemme myös tekemässä toista matkaa vielä ulkomaille ennen sarjakauden alkua, jossa sitten viimeistellään kunto ennen pelien alkua 15.9. Sarjasta tulee pitkä ja mielenkiinoitnen ja uusi askel meille kaikille. Nöyränä teemme nyt kovasti töitä, jotta pysyisimme muiden vauhdissa tulevakin kautena. Tavoitteena on esittää nunnavuoressa Turun vauhdikkainta urheiluviihdettä ja saada turkulainen yleisö jälleen löytämään tiensä lentopallo hallille.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, talkootyöstä tai muuten vaan joukkueen toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä. Tästä matkasta tulee takuuvarmasti tunteita laidasta laitaa tarjoava ikimuistettava kokemus, meille kaikille!

Seuran uusimmat

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1