Doan Mirel jatkaa TuTon juniorijalkapallossa
Julkaistu: 06.10.2022 11.08

Doan Mirel jatkaa TuTon juniorijalkapallossa

TuTo jatkaa yhteistyötä valmennuspäällikkö Doan Mirelin kanssa useampivuotisella sopimuksella

TuTon jalkapallo on kasvanut voimakkaasti ja kesällä 2021 aloitettu junioritoiminta käsittää nyt yli 150 nuorta jalkapalloilijaa. Lisäksi rinnalla toimii myös aikuisten joukkueita. Junioritoiminnan kantavana voimana on ahkeroinut Doan Mirel, joka on vastannut valmennuspäällikön toimenkuvasta. Mirel on rakentanut toimintaa vahvalla osaamisellaan ja verkostoillaan ja kerännyt tiimin, jota yhdistää paitsi osaaminen ja intohimo jalkapalloon, myös voimakas me-henki. Me-hengestä on syntynyt lyhyessä ajassa todellinen TuTo-perhe. Harjoituksissa treenataan kovaa ja tavoitteet asetetaan korkealle, mutta tärkeintä on, että treenien jälkeen voi sanoa olleen hauskaa. Mirelin työote on vakuuttanut niin hyvin, että TuTo solmi valmennuspäällikkönsä kanssa 2 + 2 vuotisen sopimuksen. Tällä halutaan vahvistaa TuTon juniorijalkapallon pitkäjänteinen ja nousujohteinen kehitys.

”Olen ylpeä niistä ihmisistä, jotka ovat omalla persoonallaan rakentaneet TuTolle pitkän tauon jälkeen junioritoimintaa jalkapalloon. Lähdimme kesällä 2021 nollasta, mutta nämä ihmiset uskoivat yhteiseen päämäärään ja unelmaan vahvasta, kaikkia tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti kohtelevasta sekä ammattitaitoiseen valmennukseen nojaavasta toiminnasta. Kun nyt seison kentän laidalla, näen sen, minkä he näkivät alusta saakka. Olen niin tyytyväinen, että seurastamme löytyi rohkeutta uskoa yhteiseen visioon”, TuTo ry:n toiminnanjohtaja Sini Nikunen kertoo ja jatkaa: ”En voi kuin nöyränä kiittää Doania sekä muita valmentajia ja aktiiveja, jotka lähtivät tähän projektiin täydellä sydämellä ja valmiina tekemään valtavan määrän töitä. Nyt se kaikki työ on todella tuottanut tulosta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.”

Doan Mirel jatkaa samaa linjaa: ”Myös minä haluan osoittaa ison kiitoksen kaikille aktiivisille toimihenkilöille ja vapaaehtoisille. Olen ylpeä kaikesta, mitä olemme yhdessä saaneet aikaan. Kiitos Sinille ja koko seuralle tästä mahdollisuudesta. Olemme yhdessä rakentaneet jotain erityistä, mikä on ja tulee pysymään. Olemme myös työstäneet junnupolkua kohti edustusta. Osa tätä projektia on nostaa TuTon edustusjalkapallon tasoa. Kaikille pelaajille, jokaisessa ikäluokassa, haluan osoittaa kiitoksen siitä, että teistä on löytynyt rohkeutta lähteä mukaan näin uuteen juttuun. Meillä on mahtava yhteishenki ja olen ylpeä teistä jokaisesta!”

TuTon juniorijalkapallon toimihenkilöille ja harrastajille perheineen järjestetään gaala Presidentti-auditoriossa 28. lokakuuta kiitoksena päättyneestä kaudesta.

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1