Esittely
Ottelutilastot
Pamaus - TuTo
2020 - Miehet edustus - Kutonen länsi A lohko
Klo 18:30 Paattinen nurmi
24
Kes

Otteluraportti


Paahteisena kesäkuun iltana TuTo matkusti Paattisille Pamauksen vieraaksi pelamaan kutosdivarin toinen ottelu. TuTo oli voittanut kauden avaupelinsä, ja tavoitteena oli tietysti jatkaa samaa rataa.

Ottelu pelattiin Paattisten Satdionilla, missä 10 000-päinen fanaattinen kannattajajoukko mylvi jo ennen peliä ja piti omiensa puolia. Pää piti siis pitää kylmänä, tavoitteena hiljentää paikalliset jalkapalloromantikot.


Olosuhteet olivat erinomaiset. Peli pelattiin luonnonurmella, ja kenttä olikin oikein hyvässä kunnossa, vaikka jokseenkin kuiva. Varoivaisen alkulämmön jälkeen TuTolaiset alkoivat keskittyä peliin. Suunnitelmana oli pelata paattisten pienellä kentällä viihdyttävää ja iloista TuTo-palloa.

Peli käynnistyi ja omaa peliä lähdettiin viemään rohkeasti eteenpäin. Harmittava takaisku syntyi kuitenkin jo 15 minuutin kohdalla, kun onnenkantamoisen seurauksena pallo kimmokkeen kautta nostettiin TuTon maalin perukoille yli maalivahti Timo Kivirannan- Tämä ei kuitenkaan lannistanut TuTolaisia, vaan peli väännettiin väkisin tasoihin, 1-1, kun peliä oli pelattu 26 minuuttia. Tauolle mentiin tasatilanteessa.

TuTo sai toisella puoliajalla yhä enemmän hallintaa pelistä, kun Pamauksen pelaajat alkoivat väsymään. TuTolla oli useampi paikka mennä johtoon, ja johtoon siirryttiin 51 minuutilla Jasper Koiviston maalilla. Lopullista ratkaisua saatiin kuitenkin odottaa 68 minuutille asti, kun John Vilponen teki illan toisen maalinsa ja lopulta hattutempun 86 minuutilla.

Lopulta voittomarginaali oli turvallinen, ja näin TuTo jatkaa tappiotonta kulkuaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 4
(1-1)
15' Maali Westergård Olli

26' Maali Vilponen John

51' Maali Koivisto Jasper

68' Maali Vilponen John

86' Maali Vilponen John
Lisää uutisia
Miehet edustus
Kategoriat