20.15
Miehet edustus, Kutonen länsi A lohko

TuTo - RaRy  3 - 3

Terveystalo Areena

Terveystalo Areenalla raikuu kova TuTo-huuto, peli on alkamassa . Voittamatonta TuToa vastaan asettuu Raision Ryhti. Vielä viimeiset ohjeet valmentajalta ja sitten ukot kentälle.

Alkuun oli tiedossa, että Raisiosta saapuneet vieraat tulevat kovaa päälle heti ensi minuutista ja näin siinä kävikin. Ryhti hallitsi palloa ja vyörytti hyökkäyksiä TuTon puolustusalueelle. Ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat pelkkää Ryhdin show'ta. TuTo ei saa palloa hallitusti Ryhdin kenttäpuoliskolle ensimmäisen vartin aikana kertaakaan. Oliko TuTon miehitys lähtenyt peliin takki auki vai oliko peliin valmistautuminen jäänyt väliin? Avausmaalin teki ryhdin Tomi Sykkö jo ottelun neljännellä minuutilla. Ryhti luo paikkoja taukoamatta Kivirannan vartioimalle maalille. Ryhti onnistui kuitenkin tekemään haluamansa avausmaalin. Ensimmäisen maalin jälkeen TuTon miehitys sai pelistä kiinni, syötöt päätyvät omille ja saadaan pallo Ryhdin kenttäpuoliskolle hallitusti. TuTo hyökkää vasemmasta laidasta ja Ryhdin pelaaja joutui rikkomaan maalivahdin alueen reunalla. Tuomari puhaltaa pilliin ja vapaapotku TuTolle. Pallon taakse asettuu Vilponen ja kaikki odottavat laukausta. Pallo lähtee liikkeelle matalana ja löytää maalille asettuneen Elias Virran, joka ohjaa tyylikkäästi pallon rinnallaan sisään. Peli on 1-1. Tuomari puhaltaa pilliin ja ensimmäinen puoliaika päättyy tasalukemissa.

Puoliajalla TuTo vaihtaa maalivahtia ja Kiviranta tekee tilaa Ingille. Toinen puoliaika alkaa ensimmäisen tavoin. Ryhti puskee TuTon maalille ja Ingi esittää muutaman loistavan paraatipelastuksen. Peli alkoi kuitenkin kääntyä TuTolle, kun kaksikko Vilponen - Virta löysi toisensa. TuTo ottaa ohjat pelistä Vilposen ja Virran maaleilla. Tilanne 3-1 ja peli alkaa näyttämään hyvältä. Ryhti kuitenkin taistelee loppuun asti ja saa pelin tasoitettua juuri ennen loppua.
TuTon osalta peli meni myös hieman sekaisin tuomarin takia. Kentän laidalta tuomarin toiminta näytti uskomattomalta. Pallon sai aina se joukkue kumpi ehti palloon ensin. Keltaisia kortteja tuli muutama Tutolle suunsoittamisest. Punaisia kortteja ei tällä kertaa onneksi nähty.
Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin. TuTo on edelleen voittamaton ja koko joukkue on sitoutunut pitämään sen myös voittamattomana. Pidetään tulevissa peleissä pää kylmänä ja jatketaan taistelua noususta.

(1-1)
24'MaaliVirta Elias
73'MaaliVilponen John