MEKMA-rahaston tukihaku D-, C- ja B-ikäluokille alkaa ma 18.3.2019
15.3.2019 13:51 Uutiset / Pääsivusto

MEKMA-rahaston tukihaku D-B-ikäluokille 18.3.-5.4.2019.

Jotta jääkiekkoharrastamisen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, on vähävaraisille perheille tarjolla tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.

Keväisin tukea voivat hakea vanhemmat pelaajat (ikäluokat D, C ja B) ja syksyisin nuoremmat (ikäluokat E ja F). Lisäksi seurat voivat syksyisin hakea vapaapaikkoja Leijona-kiekkokouluun. Tuet haetaan aina seuran kautta!

KRITEERIT TUEN SAAMISELLE // PELAAJAT

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

Tukea saadakseen pelaajilta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan tarkoituksena on, etteivät lahjakkuudet katoa lajin parista talouden vuoksi.

Tuki kohdistetaan kauden 2019-2020 kausimaksuihin ja mikäli pelaaja lopettaa kesän aikana harrastamisen, ei tukea makseta.

Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.


TuTo ry:ssä MEKMA-rahaston hakemusten käsittelystä ja edelleen lähetyksestä Jääkiekkoliittoon vastaa Sini Paakkinen. Tukihakemus löytyy materiaalipankista: https://tuto.fi/materiaalipankki/?download=11977

Lähetä vastaukset sähköpostitse osoitteeseen sini.paakkinen@tuto.fi. Muista tarkistaa, että saat vastaanottokuittauksen.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Lokakuu   »
Kategoriat