TuTo junioreiden kilpajoukkueiden vastuuvalmentajat nimetty
18.3.2021 12:06 Uutiset / Pääsivusto

TuTo junioreiden kilpajoukkueiden vastuuvalmentajat nimetty


TuTo U18-joukkueessa mainiota työtä päättyvällä kaudella tehnyt Kim Wikström siirtyy ensi kaudeksi TUTO U20 -joukkueen päävalmentajaksi. Kimin parina jatkaa Sven Sirkel. Valmennuskaksikko johdatti U18-joukkueen syksyllä Mestiksen alkusarjassa lohkovoittoon. Sen myötä joukkue saavutti paikan SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa, jossa pelejä ei kuitenkaan koronarajoitusten vuoksi saatu pelattua.

Tulevaan kauteen Wikström lähtee innoissaan.

-Todella innoissaan lähdetään kohti uutta projektia U20-joukkueen kanssa. Tyytyväisyyttä lisää myös, että pääsemme jatkamaan valmennustiiminä Svenin kanssa. Hänen kanssaan yhteistyö on sujunut saumattomasti. Joukkueen pelaajakartoitus on aloitettu ja tavoitteenamme on rakentaa joukkueen yhteisiin arvoihin, tähtäimiin ja työntekoon 100-prosenttisesti sitoutunut ryhmä. Joukkueen arkeen luodaan urheilullinen ja kilpailullinen ympäristö pelaajien kehityksen maksimoimiseksi. Toivomuksissa on myös, ettei korona sotkisi hirveästi suunnitelmia ja pääsisimme tekemään ehjästi hommia toukokuusta lähtien.

TUTO U20-joukkueen valmennustiimi 2021-22:

Päävalmentaja: Kim Wikström

Valmentaja: Sven Sirkel

Maalivahtivalmentaja: Kim Törnström


TuTo juniorijääkiekon U15-U18 joukkueiden päävalmentajat


TuTo juniorijääkiekon määrätietoisen rakennustyön ansiosta seuran juniorijoukkueet U18 ja U16 aloittavat kauden 2021-22 SM-alkusarjoissa, kunhan vielä Villi kortti -paikat varmistuvat. Lisäksi U15-joukkue aloittaa kauden AAA-tason alkusarjassa.

TUTO Hockeyn ja juniorijääkiekon organisaatioiden välisen yhteistyön ansiosta tutolainen pelaajapolku on entistä ”suorempi” luistelukoulusta aina huipulle saakka.

Myös valmennustyössä saavutettu jatkuvuus miellyttää juniorijääkiekon valmennuspäällikkö Toni Arppea:

- Olemme todella tyytyväisiä, että erinomaista työtä tehneet valmentajat jatkavat edelleen meillä. Seurassa jatkavien valmentajien lisäksi olemme hakeneet hieman lisää uutta verta sekä kokemusta ja ammattitaitoa palkkaamalla Jouni Lammin, joka on toiminut viimeiset vuodet Rauman Lukon organisaatiossa.

Kilpakiekon juniorijoukkueiden päävalmentajat kaudella 2021-22:

TUTO U20: Kim Wikström

TUTO U18: Jouni Lammi

TUTO U17: Mika Seppänen

TUTO U16: Tero Hotanen

TUTO U15: Petri Niukkanen

Valmennustiimit sekä U14 ja nuorempien joukkueiden valmennus julkaistaan kevään aikana.

Hae TuToon pelaamaan.


Lisätietoja:

TUTO Hockey U20

Jouni Virpiö

urheilukoordinaattori
puh. +358 40 828 9329

s-posti: jouni.virpio@tutohockey.fi

TuTo Juniorijääkiekko (U15-U18)

Toni Arppe

valmennuspäällikkö

puh. +358 400 971 091

s-posti: toni.arppe@tuto.fi   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Lokakuu   »
Kategoriat