Talent-toiminta kaudella 2018-2019
21.8.2018 11:43 Uutiset / Pääsivusto

Talent-toiminta kaudella 2018-2019

Talent-toiminta on seurayhteisön lahjakkaimmille pelaajille suunnattu lisäharjoittelumahdollisuus pelaajapolulla kohti edustusjoukkuetta ja ammattimaisempaa harjoittelua. Talent-ryhmään valinta on pelaajalle osoitus siitä, että seura on huomioinut hänen intohimoisen asennoitumisensa lajiin ja itsensä kehittämiseen.

Ryhmään pääseminen ja siellä aseman vakiinnuttaminen vaativat kovatasoisen harjoittelukulttuurin omaksumista. Talent-ryhmän pelaajavalinnoista vastaavat seuravalmentaja Ismo Lehkonen, taitovalmentaja Juuso Malmikare, valmennuspäällikkö Toni Arppe ja luisteluvalmentaja Tiia Hurme. Ryhmän kokoonpano ei ole lopullinen, vaan siinä saattaa tapahtua muutoksia kauden aikana. Ryhmään kuuluvan pelaajan täytyy täyttää seuran asettamat kriteerit seuraavista osa-alueista:

- intohimo jääkiekkoon ja harjoitteluun

- koulumenestys

- urheilullisuus

- kehityspotentiaali

- yleinen käyttäytyminen

- lajitaidot

Talent-toiminnan lisäharjoitus E2-E1 ikäluokille torstaisin klo 15-16:45 ja D2-C2 ikäluokille tiistaisin klo 16-17. Tämän lisäksi E2-C2 ikäluokkien taitavimmille luistelijoille suunnattu luistelun talent-jää maanantaisin klo 16-17.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat