C1, C-nuorten Mestis, lohko 2

K-Kissat - TuTo

Kaarela 1

C1 sunnuntaipeli Karhu-Kissojen vieraana

Toinen Mestis sarjapeli Kaarelan hallissa, vastassa Karhu-Kissat, alkoi lupaavasti, hyvällä vireellä ja taistelutahdolla. Ensimmäisessä erässä oli useampikin maalipaikka ja tolppa, mutta maaliverkkoa ei saatu heilumaan. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 1-0.

Toisessa erässä muutaman jäähyn jälkeen peli oli hiukan hukassa ja vastustaja pääsi ensin 2-0 ja tästä alle puolen minuutin päästä 3-0 tilanteeseen. Joukkueen aikalisän jälkeen nähtiin taistelutahtoisempi joukkue kentällä, tästä tuloksena TuTon ensimmäinen ja ainoaksi jäävä maali. Erän loppuun tuli vielä oman joukkueen virheistä yksi maali ja toinen erä päättyikin lukemiin 4-1. Viimeinen erä lähti alivoimalla käyntiin ja erän ensimmäisellä puoliskolla teki vastustaja kaksi YV SR maalia. Lopulta maalitaululla oli lukemat 7-1 ja nämä sarjapisteet jäivät siten Karhu-Kissojen haltuun.