C1, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 3

TuTo - SoPa

Varissuo 2

C1 Mestis karsinnan 13. ottelu

TuTo C1 pelasi kauden 13. ottelunsa Varissuolla SoPaa vastaan. Kaksi edellistä kohtaamista olivat venyneet pitkälle, toinen jatkoajalle ja toinen rankkareihin asti, joten tiukka ja tasainen matsi oli tiedossa. TuTon pojat aloittivat varsin heikosti oman osuutensa pelistä, omalta alueelta ei juurikaan päästy edes hyökkäykseen ja ajassa 05:06 vastustaja tekikin jo ensimmäisen maalinsa. Peli jatkui hiukan sekavana kunnes Leevi sai tehtyä tasoituksen hienolla ohjauksellaan ajassa 10:31. Pojat saivat maalista virtaa ja pelikin alkoi sujumaan. Erän loppupuolella Rasmus sai vielä ylivoimalla kiekon maaliin ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-1.

Toinen erä olikin jo huomattavasti paremman näköistä kiekkoa TuTon pojilta. Heti erän alkuun Joonatan viimeisteli hienosti hyökkäyksen ja teki 3-1 maalin. Toisen erän puolivälissä vielä Jalmari onnistui kertaalleen ja toiselle erätauolle lähdettiin tilanteessa 4-1.

Viimeisessä erässä otteet alkoivat kovenemaan ja molemmat joukkueet kuluttivat jäähypenkkiä vuorotellen. Erikoistilanteissa ei kumpikaan onnistunut maalinteossa ja viimeinen erä olikin maaliton. Pelin hallinta tässä erässä oli selkeästi siirtynyt TuTolle joka voittikin ottelun ja sai täydet pisteet kotiin.