U17 (2005), U17 ylempi, alkusarja, lohko 3

KJK - TuTo

Kankaanpää

Kovaa peliä Satakunnassa

Sunnuntai-aamuna TuTo U17:sta pelireissu suuntasi Satakuntaan Kankaanpäähän. Molemmilla joukkueilla oli kova nälkä ottaa pelistä pisteet plakkariin, ja ensimmäinen erä menikin ilman maaleja. Toiseen erään oli TuTon valmentajat tehneet kopissa erätauolla taikojaan, sillä pian toisen erän alussa alkoi Jääkarhujen verkko tutista. Lindberg avasi pellin maalitilin vieden TuTon johtoon ylivoimatilanteessa, kun peliä oli pelattu lähes 23 minuuttia. Hetkeä myöhemmin Rampp tuli ja iski ja taululla oli lukemat 2-0. Jääkarhujen jäähyt koituivat kohtalokkaiksi, sillä taas ylivoimatilanteessa Virtanen vei TuTon jo 3-0 johtoon. Kolmannessa erässä jääkarhut iskivät väkevästi ja teki erän ja pelin ainoan maalin. TuTo otti täydet pisteet viikonlopun peleissä ja meni sarjan johtoon. Viikon päästä vastaan luistelee sarjan kakkonen HaKi sekä Nokian Pyry.