U17 (2005), U17 ylempi, alkusarja, lohko 3

TuTo - VG-62 Naantali

Varissuo 2

Hokiäitejä hellittiin lauantai-iltana TuTo-VG62-pelissä unelmamusiikilla

Lauantai-iltana Varissuon luolaan luisteli vastakkain TuTo- ja VG Naantalista. Peli oli TuTolle yhtä juhlaa. Puolustustilanteessa puolustettiin koko joukkueen voimin ja Hvitfelt piti maalin puhtaana. Ensimmäistä maalia odotettiin pelin ensimmäiset 10 minuuttia, kunnes Ahtinen avasi maalipelin. Laine vei TuTon 2-0 johtoon ja lähdettiin erätauolle. Johtuiko lauantai-illasta, perjantaipäivän miestenpäivästä vai mistä, mutta soittolista oli rakennettu hokiäideille..olimme sanattomia:)

Toisessa erässä TuTo eteni päämäärätietoisesti ja Kukko vei joukkueen 3-0 johtoon. VG:n katsomossa isukeilla oli mielipiteitä:) tuomaripelistä, mutta tähänhän on vuosien aikana totuttu. TuTon valmennus seisoi särmänä penkillä metrin välein, kuten aina, ja pelaajat tiesivät paikkansa. Viimeisessä erässä nähtiin Novitskiyn ja Ahtisen maalit ja lopputulokseksi kirjattiin 5-0. TuTo kiitti ja kumarsi! Fläppitaulu käärittiin silkkipaperiin. Koko joukkue lähti yöpuulle...