U17 (2005), U17 ylempi, alkusarja, lohko 3

HPK - TuTo

Hakio 1, Hämeenlinna, Kiekkoritarinkuja 5

Lauantai-iltana Hämeen pääkaupungista kajahti..

Lauantaina 23.10 kohtasi TuTo toistamiseen viikon aikana HPK:n. Pelipaikka oli tällä kertaa Hämeenlinna. HPK aloitti terävästi, ja oli jo 13 minuutin kohdalla 2-0 johdossa. Tästä ei TuTo lannistunut, vaan jo noin puolen minuutin jälkeen Jilly ampui avausmaalin. Toinen ja kolmas erä olivatkin TuTon juhlaa. Santikko tasoitti toisen erän alussa ja tämän jälkeen alkoi TuTon luistin kulkea. Heti perään Silfver sekä Suvanto kirjasivat maalin nimiinsä. Oli tilanne TuTolle 4-2. HPK oli paineessa ja otti aikalisän. Toisen erän loppuun ei tunteiden kuumenemisen lisäksi paljoa tapahtumia mahtunut. Jotakin tapahtui viimeisellä erätauolla TuTon kopissa, sillä maaleja kirjattiin kolmannessa erässä kaikkiaan viisi. Ennen loppusummerin soittoa taululla komeili jo lukemat 9-2. Kolmannessa erässä verkkoa heiluttivat Novitskiy, Santikko ja Rampp sekä nähtiin Jillyn hattutemppu, huikeaa!!! Ruokailun jälkeen lähti tyytyväinen TuTo-lauma kohti Suomen vanhaa pääkaupunkia.