5 pisteen viikonloppu
Julkaistu: 20.09.2020 00.00

TuTo U18 on pelannut nyt neljä sarjapeliä, saldona kaksi kolmen pisteen voittoa, yksi voitto voittolaukauskisan jälkeen ja yksi tappio.

Kuluneena viikonloppuna pelasimme ensin lauantaina Porissa hienon taistelun, kotijoukkue pääsi karkaamaan 3-0 johtotilanteeseen jo ensimmäisessä erässä, mutta pojat aloittivat hyvän kirin toisessa erässä ja kolmannessa erässä mentiinkin johtoon lukemin 3-4 joka jäi ottelun lopputulokseksi.

Sunnuntain paikalliskamppailu Marlilla olikin sykettä nostava jännitysnäytelmä. Lukuisten kotijoukkueen AV tappojen jälkeenkin tilanne oli kolmen erän jälkeen tiukka 1-1 ja myöskään jatkoerässä ei tilanne muuttunut.

Voittolaukauskisan aloitti Iljin hienolla maalillaan mutta vielä 7 parin jälkeen tilanne näissäkin oli tiukka 1-1. 8. parin aluksi Poch onnistui saamaan kiekon TPS maalivahdin selän taakse ja kun kotijoukkueen maalissa loistavan pelin pelannut Malant torjui vielä mustavalkoisten viimeisen yrityksen, jäi pelin kaksi pistettä Turun värikkäimmän lätkäseurajoukkueen haltuun.