U18 (B1), U18 Mestis alkusarja

Tappara Akatemia - TuTo

Haka 2

Voitokas peli Tampereella

TuTo U18 haki pisteet Haka 2 hallista toistamiseen, tällä kertaa päiväpelissä Tapparaa vastaan. Tappara aloitti vahvasti pelin, omat pelurimme olivat pelin alun unessa ja vastustaja pääsikin 3 minuutin kohdilla 1-0 johtoasemaan. Reilut 10 minuuttia pelin alusta kuitenkin ilme muuttui ja Ustinovin kenttä pääsi maalinteon makuun ja he onnistuivat saamaan kiekon veskarin selän taakse ensimmäisessä erässä jo kolmesti.

Toinen erä alkoi meiltä myös vahvasti ja muutkin kentät onnistuivat maalinteossa, pelin puolivälissä olimme 1-6 johdossa ja Tappara vaihtoi maalivahtiaan.

Kolmannessa erässä tunteet kuumenivat alussa ja väkivaltaisuusjäähyjä otettiin puolin ja toisin. Tapparan yksi maali hylättiin erän alkumetreillä. Aikalisämme tuntui rauhoittavan tilanteen ja loppupeli pelattiinkin taas siistimmin. Ihan pelin lopussa Lindholm viimeisteli lukemat vielä 7-1 ja pelin tärkeät pisteet matkasivat mukanamme Turkuun.