U18 (B1), U18 Mestis alkusarja

TuTo - HPK Akatemia

Marli Areena

Lohkon kärkikamppailu

Lauantain myöhäisillan pelinä oli vuorossa lohko 3 kärkikamppailu TuTo - HPK Ak Marli areenalla. Peli alkoi kotijoukkueelta hyvin nihkeästi ja ajassa 12:22 olimmekin jo kahden maalin tappioasemassa. 2s ennen erän loppua Toivo sai kuitenkin kavennettua pelin 1-2.

Toisessa erässä oma pelimme alkoi hiljalleen parantua ja saimmekin tasoitettua pelin ja menimme myös johtoasemaan 3-2 kun peliä oli pelattu n.33 min. Kolmannessa erässä hallinta oli kääntynyt jo hiukan puolellemme ja Ville saikin kasvatettua eron 4-2. HPK otti erän lopussa maalivahdin pois mutta maaleja ei tullut enää puolin eikä toisin ja 4-2 tulos jäi lopputulokseksi. Tämä antoi kotijoukkueelle täydet 3 pistettä ja samalla kasvatimme sarjajohtoamme 4 pisteeseen. Tiukkaa vääntöä ja kilpailua sarjapaikasta on tiedossa vielä seuraavissa 6 pelissä.