Syksyn Mestis karsintasarjan 2.sija
Julkaistu: 19.12.2018 00.00

Syksyn 2018 C Mestis karsintasarja on pelattu. Joukkueemme selvästi nähtävissä ollut noususuuntainen vire siivitti TuTon sarjataulukon sijalle 2. Tämä tarkoitti siis suoraa pääsyä Mestikseen kevääksi. Hienoa pojat ja valmennus!

Viimeinen sarjapeli pelattiin 8.12. Hyvinkäällä Hyriä vastaan. Pari erää pojat pelasivat hienosti sinetöiden jo siinä ajassa lopputuloksen 2-8 TuTon hyväksi. Viimeinen erä oli sitten jo pelailua ja erä jäikin maalittomaksi.

Vuoden viimeinen peli pelattiin Tikkurilassa, harkkapelinä Kiekko-Vantaata vastaan. Matkaan lähti 13+2 poikaa eli melko pienellä rosterilla mentiin. Kesken bussimatkan vastustaja soitti, että peli alkaakin 1,5h ennakoitua myöhemmin. Joukkueelle jäi siis hyvin aikaa valmistautua peliin. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 1-0. Toisessa vastustaja pääsi hiukan pyörittämään, mutta erä päättyi silti lukemissa 1-1.

Kolmannessa erässä molemmat onnistuivat maalinteossa kertaalleen joten varsinaisen peliajan lopputulos oli 2-2. Jatkoaika pelattiin 3 vs 3 ja se jäi maalittomaksi. Rankkareissa viimein TuTo ratkaisi pelin hyyväkseen Nicon, Jontun ja Lefan onnistuneilla maaleilla ja viimeisen pelin voitto tuli siis mukanamme Turkuun tuloksella 2-3.