TuTo C1 Mestis-karsintasarja lähenee päätöstään
Julkaistu: 03.12.2018 00.00

Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna C1 pelasi Mestis karsintasarjan 16. ja 17. pelinsä. Joukkue on parantanut peliään tasaisesti koko syksyn ja nyt voidaankin jo todeta, että syksyn ensimmäinen tavoite - paikka kevään C nuorten Mestiksessä on saavutettu. Hieno tulos pojat!

Lauantain kotipelissä Ilvestä vastaan oli taas hiukan nähtävissä maalinteon hankaluutta, molempien joukkueiden maalivahdit pitivät osaltaan omat tonttinsa niin hyvin puhtaana, että ensimmäisen erän 2-1 johto pysyi aina viimeiseen erään asti, jolloin Ilves tasoitti pelin. Tasatilanteessa mentiin jälleen kerran jatkoajalle (5 peliä venynyt jatkoajalle tänä syksynä). Tällä kertaa kotijoukkue oli nälkäisempi ja Suomisen hienolla jatkoaikamaalilla tuli voitto kotiin.

Sunnuntaina matkasimme Lempäälään Lekin vieraaksi. Pojat aloittivat pelin todella vauhdikkaasti ja hyvällä luistelulla ja laadukkaalla syöttelyllä hallitsimme peliä etenkin sen kaksi ensimmäistä erää. Mäkelän 5, Jokipuun 3 ja Iljinin 2 maalia lisättynä vielä Kinnusen ja Raitokiven maaleilla, tekivät maalitaululle selvät lukemat 4-12 ja TuTolle täydet pisteet kotiintuomisiksi. Yksi peli vielä karsintasarjaa jäljellä, ensi lauantaina matkaamme Hyvinkäälle Jääahmojen vieraaksi.