Viiden pelin viikko
29.10.2018 9:13 Uutiset / C1

Voittojuhlintaa Somerolla - voittoja ja häviöitä vuorotellen viidessä pelissä

Menneellä viikolla TuTo C1 tuplasi pelimääränsä, vuorossa oli viisi peliä kahdeksassa päivässä. Pelit aloitettiin Lempäälässä, LeKi-TuTo pelillä, josta ansaittu 4-7 voitto.


Seuraavana oli vuorossa kotipeli Uplakersia vastaan. Tämä olisi pitänyt ratkaista jo ensimmäisessä erässä, paikkoja oli paljon, mutta maalin tekemisen hankaluus oli nähtävissä vahvasti tässä pelissä. Lopulta mentiin jatkoajalle 1-1 tilanteessa ja Uplakers otti tästä jatkoaikavoiton nimiinsä.

Kolmantena pelinä keskiviikkoillassa Varissuolla vastaan luisteli Jää-Ahmat HyRi. Tässä pelissä olimme paremmin hereillä ja lopputulos 7-2.

Lauantaina pelasimme Somerolla SoPaa vastaan vauhdikkaan ja melko tasaisen pelin joka venyi aina voittolaukauskisaan asti. Voittolaukauskisassa onnistuivat joukkueen juniorit Bergman ja Mäkelä, ansiot myös Lukaksen hienolle maalivahtipelille jonka myötä saimme tästä pelistä tärkeän voiton lopputuloksella 1-2.


Viimeisenä muttei ollenkaan vähäisimpänä pelasimme Impivaarassa vahvistettua TPS Akatemiaa vastaan sunnuntaina. Tästä pelistä ei jäänyt juuri positiivista sanottavaa eikä kyllä kiekkokaan pomppinut meille suotuisasti. Lopputuloksena 4-2 häviö.   
Lisää uutisia
C1
«  Toukokuu   »
Kategoriat