C1, C-nuorten Mestis karsinta, lohko 3

TuTo - LeKi

Varissuo 2

Kolmas sarjapeli

Sunnuntaina oli vuorossa kolmas sarjapeli LeKiä vastaan Varissuolla. Hyvästä painostuksesta huolimatta kotijoukkueen osalta ensimmäinen erä oli maaliton. LeKi onnistui maalinteossa kahdesti, ensimmäinen maali oli YV2 tilanteessa, toinen ihan erän lopussa eli tauolle lähdettiin tilanteessa 0-2.

Toisen erän alkuun LeKi pääsi tekemään vielä yhden maalin. TuTo onnistui erän ensimmäisellä ylivoimalla kaventamaan pelin 1-3. Toisessa erässä tehtiin vielä kaksi maalia lisää, tasoitusmaali oli hieno AV maali Vilhelmiltä.

Kolmannessa erässä TuTon pojilla oli hyvä vauhti ja yritys päällä alusta loppuun. Vastustajaa ei juurikaan päästetty edes maalintekotilanteisiin ja kotijoukkue onnistui maalinteossa kolmesti. Pelin lopputulos 6-3.