Majoitusvaraus

Kun varaat majoitusta, niin valitse mitkä yöt ovat kyseessä. Jos varaat majoituksen useammalle henkilölle, niin täytä tiedot "mukana majoitukseen"-kohtiin kaikkien majoitukseen tulevien nimet, myös omasi, jos olet tulossa. Laita samaan varaukseen vain ne, jotka ovat samat yöt majoituksessa. Voit laittaa samaan ruutuun useampia nimeä, jos tarvetta.

Kun merkitset itsesi yhdyshenkilöksi, saat ensin automaattisen vastauksen ja sen jälkeen lähipäivinä uuden sähköpostin, jonka liitteenä on tiedot maksuista ja muusta infosta. Saat silloin ohjeet majoitusmaksun maksamisesta (tilinro ja viitenumero) ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen sekä tiedon majoituskoulustasi/koulustanne.

Joskus hotmail tai gmail ei ota vastaan liitteellistä sähköpostia, vaan ohjaa sellaisen roskapostiin. Lähetä silloin sähköposti suoraan majoituksesta vastaavalle: majoitusruisrock2016@gmail.com

Majoitusvaraus vahvistuu, kun majoitusmaksu on suoritettu. Maksun saapumisesta ei erikseen ilmoiteta maksajalle. Jos maksat lähellä tapahtumaa, niin ota varmuuden vuoksi kuitti maksusta mukaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


   
Lisää uutisia
TuTo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat