C2, C2 AA jatkosarja

TuTo - TPS Akatemia  3 - 7

Varissuo 2

Toiseksi viimeinen sarjapeli

TuTo C2 joukkueen toiseksi viimeinen sarjapeli tällä kaudella oli tunteita herättävä paikallistaisto TPS Akatemiaa vastaan. Peli alkoi TPSn painostuksella joka saikin pelin alkuun tekemällä ensimmäiseen n. 5 minuuttiin kaksi maalia. TuTo otti jäähyn ja Jalmarin alivoimalla tekemä ensimmäinen kavennusmaali ajassa 7:10 saikin joukkueen tsemppaamaan hiukan paremmin vaikkakin TPS Akatemia saikin kuitattua pelin 1-3 vielä saman minuutin aikana. Ajassa 12:20 Onni onnistui maalinteossa, tilanne 2-3. Erän loppuun tuli vielä Tepsiltä sekä TuTolta maalit ja erätauolle lähdettiin tilanteessa 3-4.

Toisessa ja kolmannessa erässä TPS jatkoi pyöritystään ja TuTon pojat eivät onnistuneet enää pääsemään kunnon maalintekotilanteisiin, Akatemia kuittasi maalit kaikkiaan vielä kolmesti ja otti heille tärkeät pisteet 3-7 voitollaan.