C2, C2 AA jatkosarja

TuTo - HIFK Challenger  6 - 2

Varissuo 2

Lauantain haaste

Kotipeli Varissuolla vieraanamme HIFK Challenger alkoi hiukan nihkeästi ja tunnustellen. Ensimmäisessä erässä muutamaa jäähyä lukuunottamatta ainoat tilastomerkinnät tulivat HIFK Challengerille joka onnistui maalinteossa kertaalleen.

Toisessa erässä kaikki tilastomerkinnät tuli kotijoukkueelle, TuTo sai maalihanat auki ja onnistuikin maalinteossa erässä 4 kertaa eikä antanut vastustajalle mahdollisuutta tasoittaa edes ylivoimien aikana. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 4-1.

Kolmannessa erässä vastustaja pääsi kutistamaan maalieroa 4-2. Hiukan tämän jälkeen yksi kotijoukkueen maali hylättiin tuntemattomasta syystä. 58:01 HIFK otti tilanteeseen aikalisän ja maalivahdin pois. Tästä vain 46s päästä Jalmari onnistui lyömään maalin tyhjiin. Pelin loppumetreillä ajassa 59:41 Jalmari onnistui vielä kuittaamaan hylätyn maalinsa ja ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon tuloksella 6-2.