C2, C2 AA jatkosarja

TuTo - GrIFK Green  2 - 8

Varissuo 2

Vääntöä Varissuolla

Lauantai-illan vieraana Varissuolla TuTo C2 kohtasi Grankulla IFKn. Pelin alkuun vastustaja pääsi läpihyökkäykseen ja juhli ensimmäisellä maalilla ajassa 0:45. TuTo sai tasoitettua viidellä kolmea vastaan ylivoimalla pelin 1-1 kun peliä oli kulunut 3:26. Myös kotijoukkue sai rangaistuksia, jotka vieras hyödynsi suurella prosentilla ja erätauolle lähdettiinkin tilanteessa 1-3.

Toisessa erässä kotijoukkue paransi otteitaan ja erässä nähtiinkin vain yksi maali. Sekin tuli valitettavasti omaan päätyyn eli toiselle erätauolle mentiin tilanteessa 1-4. Oman pakkimme ottama pelirangaistus hiukan sekoitti kuvioita, mutta tällä pitkällä jäähyllä ei vastustaja onnistunut maalinteossa.

Viimeisessä erässä TuTo onnistui maalinteossa vain kerran ylivoimalla, vastustaja sen sijaan teki 4 maalia. Pelin lopussa TuTon pojat kyllä pyörittivät peliä selvästi, mutta kiekkoa ei saatu vastustajan maaliin. Näin ollen pisteet GrIFKlle lopputuloksella 2-8.